close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Multimedia i Russland

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vi… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vitenskap. I Russland, tar det ca 70% av treningstiden for kontakten leksjoner med en lærer, resten 30% av arbeidsmengden viet til selvstudium av materialet.

Mastergrad program i Multimedia i Russland

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Sholokhov Moscow State University for the Humanities
Moskva , Russland

En utdannet får mest moderne og prestisjefylte yrket designer i fremtiden være i stand til å arbeide i ulike områder av design.

En utdannet får mest moderne og prestisjefylte yrket designer i fremtiden være i stand til å arbeide i ulike områder av design. -
Master
Fulltid
2 år
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre