close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Multimedia i Tsjekkia

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.Mastergrad program i… Les mer

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.

Mastergrad program i Multimedia i Tsjekkia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Brno University of Technology
Brno , Tsjekkia

Målet med studien i datagrafikk og multimedia er å lære studentene teori, teknologi, prosedyrer og ferdigheter innen datagrafikk og multimedia.

Målet med studien i datagrafikk og multimedia er å lære studentene teori, teknologi, prosedyrer og ferdigheter innen datagrafikk og multimedia. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
30 april 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre