MASTERSTUDIES

Masterstudier i Nanoteknologi i Norge

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En mastergrad i Nanoteknologi er opptatt med miniatyrisering av optiske og elektroniske enheter. Programmene er som regel fokusert på design og produksjoner av mikrosystemer, mikroelektronikk kretser og optoelektronikk. Disse enhetene er av stor bruk for ulike bransjer.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

Master i Nanoteknologi i Norge

1 Resultater i Nanoteknologi, Norge Filter

Master i mikro- og nanosystemer teknologi

University College of Southeast Norway
Master
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Det mest spektakulære teknologien som skjer på mikro og nanonivå, og du kan bli en ekspert på denne toppmoderne teknologi. Vi tilbyr deg en masterutdanning innen Micro og Nano ...

Les mer