MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Nanoteknologi i Santa Cruz de Tenerife Spania

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Med fokus på læren til dyp grad av kunnskap om nanoteknologi, kommer teknologi og realfag nanoteknologi program for studenter med en teknisk bakgrunn. Tilbys av Høgskolen i San Diego og en veldig valgt noen høyskoler, er det tilbys en gang i året, og i rekkefølge bare.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Beste Mastergrad studie i Nanoteknologi i Santa Cruz de Tenerife i Spania

1 Resultater i Nanoteknologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Universitetet Masters i molekylær nanovitenskap og nanoteknologi

Universidad de La Laguna
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette er en mastergrad designet for å trene studentene innen nanovitenskap og nanoteknologi, slik at de kan utvikle en karriere innen dette feltet, eller starte en forskningsa ...

Les mer