MASTERSTUDIES

Mastergrader i Naturvitenskap i Brasil

En mastergrad er opptjent når et visst antall studiepoeng har blitt innhentet av studenter som har fullført de nødvendige kurs og bestått alle relevante undersøkelser. Den endelige vurderingen av denne graden er vanligvis basert på en avhandling prosjekt. Disse studieprogrammene ta en grundig titt inn i feltene knyttet naturvitenskap, forberede studentene for yrker med flere muligheter og oppfyllelse.

Hva er en Master i naturvitenskap i Brasil? Dette fagfeltet fokuserer på områder som energieffektivitet, fornybare energikilder, miljølovgivning, og håndtering av miljøspørsmål. Studenter kan forvente å delta i klasser som vitenskapelig metode, Økologi Fundamentals, og miljøteknologi Fundamentals. Disse programmene ofte inkluderer hands-on læringsopplevelser i felten eller i laboratorier. Programmene er ofte tilbys i portugisisk og kan være tilgjengelig i et e-lærings format.Studenter kan forvente å fullføre 60 studiepoeng før du tjener denne graden.

De som oppgradere med en Master i naturvitenskap i Brasil har ofte blandet med fagfolk som allerede er i dette feltet. De kan ha deltatt i studier som tok dem inn i kjente laboratorier, vinterhager og miljøområder. Dette gir nyutdannede tilgang til de stillingene som er etterspurt og svært søkt.

Kostnaden for å tjene en mastergrad i Brasil vil variere fra en institusjon til en annen. Undervisning og andre kostnader kan bli påvirket av den formen for opplæring og hvor lenge programmet vil ta å fullføre. For spesifikk informasjon om kostnader, skal studentene kontakte inntakskontoret på skolen de vurderer.

Fagfolk med denne graden finne bedriftens arbeidsplasser og arbeide som konsulenter for byggefirmaer. Noen kandidater nyte stillinger som fakultetet medlemmer for høyskoler eller som program styremedlemmer.Jobbtitler kan inneholde Senior prosjektforsker, naturressurser Planner og Water & Natural Resources Program Manager. Noen kandidater i denne brasilianske programmet kan finne jobber i juridiske stillinger vurdere og balansere behovene til miljøet og bedrifter.

Studenter som er interessert i dette området av studien kan finne at det er muligheter i hele Brasil. Bestem de beste alternativene som du søke etter programmet nedenfor og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

3 Resultater i Naturvitenskap, Brasil Filter

International Master in Advanced Clay Science ( IMACS )

University of Poitiers
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

IMACS er en integrert MSc dedikert til analyse, studie og forståelse av naturlige mineraler med en sterk økonomisk interesse. Det er designet av flere institusjoner med et bre ...

Les mer

Master in Consumer Neuroscience - Blended Learning

ESPM – Brasil
Master
<
Deltid
<
3 semestre
Portugisisk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Hensikten med denne masteren er å trene fagpersoner som kan kombinere kunnskap om hjernen og biologien om atferd for deres applikasjoner i sammenheng med markedsføring og forb ...

Les mer

Master i matematikk undervisning metodikk

Grupo Tiradentes
Master
mars 2021
<
Fulltid
<
18 måneder
Portuguese (Brazil)
Campus

Kurset gir en konsistent metodisk teoretiske grunnlaget for undervisningen i matematikkdidaktikk i denne konteksten som muliggjør dannelsen av en reflekterende lærer og forske ...

Les mer