3 Master Programmer i Naturvitenskap i Europa for 2024

Master Programmer i Naturvitenskap i Europa for 2024Filter
    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Finsk, Svensk

    Grunnlaget for naturvitenskap er modellering av fenomener og løsning av disse modellene. Masterprogrammet i teoretiske og beregningsmetoder vil gi deg et sterkt grunnlag i teoretiske metoder, modellering og matematisk og numerisk analyse innen fysikk, matematikk, kjemi og / eller informatikk. Det spesielle med dette programmet er at du kan kombinere ovennevnte fagområder til et omfattende program. Det er godt egnet for behovene til grunnleggende forskning og for mange anvendelsesområder.

    • Tampere, Finland

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelorstudiet i naturvitenskap og ingeniørfag - naturvitenskap og matematikk er et tverrfaglig studieprogram som gir deg en solid forankring i flere sentrale fagfelt og muligheten til å følge rask teknologisk utvikling og anvende vitenskapelige metoder. De viktigste fagene som er tilgjengelige i naturvitenskap og matematikk-banen er matematikk; Fysikk; Kjemi; Biomedisinsk ingeniørfag.

    • Cambridge, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Naturvitenskap ved Cambridge Naturvitenskap (NST) er rammen som de fleste naturfag undervises i i Cambridge. Kurset tilbyr biologiske og fysiske fag som er oppført på disse sidene, og muligheten til å spesialisere seg eller studere en rekke fag. Utforsk kjente fag, opplev nye Naturvitenskap (NST) tilbyr et bredt spekter av fysiske og biologiske naturfag fra 16 avdelinger i et unikt og krevende kurs. Et bredt første år kombineres med økende spesialisering det andre året, og muligheten for total spesialisering fra tredje året.