MASTERSTUDIES

Master programmer i Naturvitenskap i Saint-Nazaire Frankrike

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Naturvitenskap er en vitenskapelig gren som omhandler observasjoner, forståelse og spådommer om naturfenomener. Det er et mangfoldig felt og omfatter disipliner som biologisk vitenskap, fysikk, kjemi, geofag og astronomi.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Beste skoler Mastergrad i Naturvitenskap i Saint-Nazaire i Frankrike

2 Resultater i Naturvitenskap, Saint-Nazaire Filter

Master i termisk vitenskap og energi

Université de Nantes
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Gjennom dette programmet skal studentene få den vitenskapelige og teknologiske kunnskapen, samt hovedopplevelsen, til å forstå og bidra til innovative forsknings- og utvikling ...

Les mer

Master i Microalgae Bioprocess Engineering

Université de Nantes
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Den internasjonale Master's Degree Microalgae Bioprocess Engineering er integrert i et toårig program i prosess og bioprosess engineering, med tre akademiske semester (foreles ...

Les mer