MASTERSTUDIES

Masterstudier i Naturvitenskap i León Spania

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

I en naturlig vitenskaper faglig program, kan mange grener av feltet bli utforsket i dybden med mål om å observere og lære om naturen. Noen av disse grenene kan inkludere astronomi, biologi, fysikk, økologi og kjemi.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Beste skoler Mastergrad i Naturvitenskap i León i Spania

1 Resultater i Naturvitenskap, León Filter

Master i naturlige risikoer

Universidad de Leon
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

d Vi trener kvalifiserte fagpersoner til analyse og kunnskap om naturfenomener som er klassifisert som naturlige risikoer og deres implikasjoner, og tilbyr spesialopplæring, m ...

Les mer