MASTERSTUDIES

Master programmer i Naturvitenskap i Tarragona Spania

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Naturvitenskap er en vitenskapelig gren som omhandler observasjoner, forståelse og spådommer om naturfenomener. Det er et mangfoldig felt og omfatter disipliner som biologisk vitenskap, fysikk, kjemi, geofag og astronomi.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Beste skoler Mastergrad studie i Naturvitenskap i Tarragona i Spania

3 Resultater i Naturvitenskap, Tarragona Filter

Master i datateknikk og matematikk

Universitat Rovira i Virgili
Masters
okt. 2021
<
Fulltid
15 May 2021
Engelsk
Nettstudier

URV -UOC online mastergrad i datateknikk og matematikk tilbyr tverrfaglig opplæring i ingeniørvitenskap og anvendt vitenskap. Dette programmet inkluderer banebrytende emner so ...

Les mer

Master i nanovitenskap, materialer og prosesser: kjemisk teknologi ved grensen

Universitat Rovira i Virgili
Master
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
15 May 2021
Engelsk
Campus

Målet med dette programmet er å trene nye fagpersoner innen nanoteknologi, materialer og kjemiteknikk. Det er av spesiell interesse for kandidater innen noen av grenene til ek ...

Les mer

Master i rettsmedisinske genetikk, fysikk og kjemi

Universitat Rovira i Virgili
Master
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
15 May 2021
Catalan
Spansk
Campus

Mastergraden gir studentene sjansen til å spesialisere seg innen rettsmedisin.

Les mer