MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Naturvitenskap i Norrmalm Sverige

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

I en naturlig vitenskaper faglig program, kan mange grener av feltet bli utforsket i dybden med mål om å observere og lære om naturen. Noen av disse grenene kan inkludere astronomi, biologi, fysikk, økologi og kjemi.

Sverige (Sverige) er den største av de nordiske landene, med en befolkning på rundt 9,5 millioner. Det grenser Norge og Finland og er koblet til Danmark via broen over Öresund (Öresundsbron). Sverige har en sterk tradisjon for å være en åpen, men likevel diskret landet.

Beste skoler Mastergrad program i Naturvitenskap i Norrmalm i Sverige

1 Resultater i Naturvitenskap, Norrmalm Filter

Master i ingeniørfagematikk

Mälardalen University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Programmet vil gi deg bred og dyp matematisk kunnskap om matematikk og dets applikasjoner - kunnskap som er svært attraktivt på arbeidsmarkedet i industri og offentlig sektor, ...

Les mer