MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Naturvitenskap i Thailand

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Naturvitenskap avtale med forståelsen av naturfenomener gjennom observasjoner og spådommer. Den vitenskapelige metode og naturlovene kan dekkes. Naturvitenskapelige grener omfatter områder som fysikk og biologi, og det er mange flere.

Thailand (ประเทศไทย), offisielt Kongeriket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sørøst-Asia med land mot Andamanhavet og Gulf of Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten av mange besøkende 'ruter, og mens en moderne by, den har en rik kulturarv.

Mastergrad i Naturvitenskap i Thailand

2 Resultater i Naturvitenskap, Thailand Filter

Master i Chemical Biology

Chulabhorn Graduate Institute
Master
juni 2021
<
Fulltid
Campus

The Chemical Biology Program understreker grensesnittet mellom kjemi og biologi, samt dens potensielle applikasjoner for andre felt.Det omfatter studier av interaksjoner mello ...

Les mer

Master i Environmental Toxicology

Chulabhorn Graduate Institute
Master
juni 2021
<
Fulltid
Campus

Den raske utviklingen av mange land i regionen har ført til den utbredte bruken av kjemikalier i industri, jordbruk, folkehelse, samt i vårt daglige liv.Dette har resultert i ...

Les mer