MASTERSTUDIES

Master programmer i Naturvitenskap i Towson USA

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Naturvitenskap programmer kan tillate elevene å utforske forekomster i naturen gjennom observasjon, prediksjon og eksperimenter. Ulike temaer kan bli berørt, og studentene kan spesialisere seg i områder som biologi, økologi, astronomi, fysikk, kjemi og geofag.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Towson er et fellesskap av 55 000 som ligger utenfor Baltimore Maryland. Byen er kjent for sine shoppingmuligheter, jernbane veien industri og imponerende pedagogiske og medisinske fasiliteter.

Topp universiteter Master i Naturvitenskap i Towson i USA

2 Resultater i Naturvitenskap, Towson Filter

Master i anvendt og industriell matematikk

Towson University - College of Business & Economics
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Towson Master of Science (MSc.) I anvendt og industriell matematikk (APIM) forbereder deg for krevende yrker i industri, myndigheter og akademia. Den APIM Programmet legger ve ...

Les mer

Master i anvendt fysikk

Towson University - College of Business & Economics
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Dette Master i Applied Physics Programmet har blitt utpekt av Rådet for Graduate Schools som en profesjonell Science master - en innovativ, ny høyere grad utformet slik at stu ...

Les mer