MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Mastergrader i Nederland 2019/2020

Hvis du ønsker å studere ved noen av de beste universitetene i Europa og å velge mellom et stort utvalg av studietilbud, bør du definitivt tenke på å få din mastergrad i Nederland. Skolesystemet i Nederland er basert på en inndeling. Det finnes to typer høyere utdanningsinstitusjoner i landet: universiteter som tilbyr profesjonsutdanning, og forskningsuniversiteter som utelukkende tilbyr utdanning innen ingeniør og jordbruk.

Det er topprangerte universiteter i Nederland, så mulighetene og utvalget vil ikke skuffe deg. Noen av verdens mest anerkjente universiteter befinner seg der. I Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven og mange andre byer i Nederland kan du finne et bredt spekter av programmer på master og doktornivå. Fagene som tilbys er alt fra økonomi eller lov til Applied Science and Maritime studier, med mer.

Nederland er et flott sted å ta mastergrad. Nedenfor finner du lenker som vil henvise deg til mer informasjon om læringsmuligheter i Nederland. Klikk på "Les mer" for å få en oversikt over aktuelle universitetet og for å få gratis informasjon som angår spesifikke programmer. Begynn å søke etter din fremtidige utdanning med en gang!

treff Filter

Master of Business Administration i internasjonal hospitality (MBA)

Hotelschool The Hague
Campus Heltid studier 13 måneder August 2020 Nederland Amsterdam

Den Master Programme of Hotelschool The Hague utdanner neste generasjon av gjestfrihet ledere og fokuserer på gjestfrihet konseptet innovasjon, forretningsutvikling og endring.

Master i ledelse

Maastricht School of Management
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Nederland Maastricht

MSM Master i Management (MM) -programmet er et års heltid masterprogram for nyutdannede og unge fagfolk med ambisjonen til å styre mennesker og prosesser med suksess i enhver organisasjon, land eller kontekst.

Master of Music

Fontys University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 24 måneder Kontakt skolen Nederland Tilburg

Master of Music ved Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg, Nederland, er et avansert utdanningsprogram for høyt begavede musikere som søker en karriere som profesjonell utøver på den internasjonale konsertfasen. Den unike dimensjonen til Master of Music i Fontys er den personlige komponenten: Studentene får et toårig stipend og kan skreddersy programmet i samsvar med behovene til den nye karrieren. Studentene kan bruke sitt stipend for å ta kurs med professorer ved Fontys og selv med eksterne professorer og kunstnere.

Master of Science i Engineering Systems: Master of Automotive Systems

HAN University of Applied Sciences
Campus Heltid studier Deltid 18 måneder Kontakt skolen Nederland Arnhem + 1 fler

Selv om mobilitet er avgjørende for verdensøkonomien, har det også bidratt til økende CO2-utslipp. Vi trenger kreative løsninger som kombinerer mobilitetskrav med bærekraftig, sosial og teknisk utvikling.

Master i International Hospitality and Service Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Heltid studier Deltid 14 måneder Kontakt skolen Nederland Leeuwarden + 1 fler

Hvis du er serviceinnstilt, kritisk og nysgjerrig, og alltid har kundens interesse i tankene, er denne mastergraden perfekt for deg. Det er et springbrett for en vellykket og dynamisk karriere i den stadig skiftende gjestfrihetsbransjen.

Masterstudiet i psykologi

Radboud University
Campus Heltid studier September 2020 Nederland Nijmegen

Er du interessert i kompleksiteten av menneskelig atferd? Ønsker du å bidra til folks velvære og prosesser for endring i vårt samfunn? I så fall kan et masterprogram i psykologi være det rette valget for deg. Avhengig av dine interesser kan du velge å spesialisere seg på ett av to områder: Behavioral Change or Work, Organization

Executive Master i økonomisk styring

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus Heltid studier 16 måneder Oktober 2019 Libanon Beirut Nederland Rotterdam + 2 fler

Tren finans fagfolk til å mestre og utdype sin kunnskap om de nødvendige teorier og verktøy for utviklingen av deres funksjoner.

Master i Facility and Real Estate Management

Zuyd University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Nederland Maastricht

Er du klar for en utfordring? Følg deretter master Facility and Real Estate Management (FREM) på Hotel Management School Maastricht. Integrasjonen av to verdener (Facility and Real Estate Management) viser dynamikken mellom gjestfrihet, tjenester, ledelse og bygninger i et annet perspektiv! Bli en del av en internasjonal og dynamisk gruppe studenter som blir coachet av lidenskapelige eksperter og akademikere. De vil hjelpe deg å nå ditt fulle potensial. Du vil absolutt ikke bli lei. Du kan se frem til interessante saker, pitches, gruppediskusjoner og oppgaver. Etter bare 1 år har du en dobbelt mastergrad. Det ettårige programmet er i sin helhet på engelsk.

Master i bærekraftig entreprenørskap

University of Groningen - Campus Fryslan
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Nederland Groningen

Har du alltid vurdert en karriere i bærekraft og ledelse? Dette masterprogrammet vil lære deg alt du trenger å vite om bærekraftig entreprenørskap. Den globale økonomien gjennomgår en forandring mot et bærekraftig samfunn hvor interessene til mennesker, planet og fortjeneste sammen er drivkraften i stedet for neoklassiske industrielle økonomiske systemer.

Forskning Master i helsefag - Spesialisering i helseøkonomisk analyse

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Nederland Rotterdam

Forskningsprogrammet i helsefag har til formål å gi studentene en grundig forståelse av metoder i enten klinisk eller folkehelseforskning. Spesialiseringer inkluderer klinisk epidemiologi, epidemiologi, folkehelsepidemiologi, genetisk og molekylær epidemiologi og helseøkonomisk analyse.

European Master i bærekraftig energisystem forvaltning

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Campus Heltid studier September 2020 Nederland Groningen Spania Zaragoza + 1 fler

SESyM fokuserer på tverrfaglige aspekter av energisystemer. Det gir ledelse og kommunikasjonsevner, samt nødvendig teknisk kunnskap til å takle utfordringen med energisystemet overgangen.

Master i internasjonal kommunikasjon ledelse (micm) - heltid

The Hague University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 12 måneder Kontakt skolen Nederland Haag

Den MICM tiltrekker seg studenter fra hele verden som har et bredt spekter av faglige interesser og erfaring. Mange av våre studenter som allerede arbeider i

Master i Business Information Technology

International Business School the Hague
Kombinert nett & campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Nederland Haag

Master i Business Information Technology Program fra International Business School, Haag Nederland er rettet mot studenter som ønsker senior ledende stilling, for eksempel regionale direktører og forretningspraksjonsledere i banker, kapitalforetak, forsikringsselskaper og regnskapsfirmaer.

Master of Business Management (MBM) i Human Resource Management

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 18 måneder Desember 2019 Nederland Apeldoorn

Denne spennende Master of Business Management, spesialisert på Human Resource Management, utfordrer studentene til å studere på høy akademisk standard, kombinere case studies og forskning. Gradprogrammet har imidlertid også en reell praktisk tilnærming i utformingen - gjennom prosjektuker, faglig forespørsel og en modul av profesjonell læring der elevene fullfører en kort arbeidsplassering ofte knyttet direkte til sitt sluttprosjekt.

Master i konsulentvirksomhet

Rotterdam University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 1 år Februar 2020 Nederland Rotterdam

Gjennom det ettårige Master in Consultancy and Entrepreneurship vil du oppnå en dyp forståelse av virksomheter og lære hvordan du effektivt kan gi råd til kunder eller lede din egen virksomhet.