MASTERSTUDIES

Masterstudier i Nevrologi i Storbritannia

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Nevrovitenskap forstår alle anvendte vitenskaper som har å gjøre med hjernen og nervesystemet. Tar en Master of Neuroscience innrømmer studenten å forstå funksjonene og mulighetene i hjernen.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Mastergrad i Nevrologi i Storbritannia

3 Resultater i Nevrologi, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

MSc i kognitiv nevrovitenskap

Swansea University
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Denne mastergraden er designet for å bygge bro mellom forskningsstudier og doktorgradsforskning innen kognitiv nevrovitenskap, eksperimentell psykologi og bildemetoder.

Les mer

MSc i datakognitiv nevrovitenskap

Goldsmiths, University of London
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Å forstå forholdet mellom hjerne, erkjennelse og atferd er en av de største utfordringene det vitenskapelige samfunnet for tiden jobber med. Computational kognitive neuroscien ...

Les mer

Master i nevrovitenskap

University of St Andrews
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

MRes i Neuroscience er designet for å gi avansert opplæring i nevrovitenskapelig forskning. Studentene gjennomfører et år lang forskningsprosjekt og lærer relevante teknikker ...

Les mer