$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Offentlig forvaltning i Rotterdam Nederland

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.En mastergrad i Public Management vil gi studentene verktøy til å håndtere et… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

En mastergrad i Public Management vil gi studentene verktøy til å håndtere et mangfold av omstendigheter i offentlig forvaltning. Graden vil gjøre en vekt i offentlig sektor, som gir kunnskap om offentlig politikk og utvikling.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

En nederlandsk by med rolig atmosfære og gode universiteter. Rotterdam er et sted å bo og studere. For alle de studentene som søker kvalitet på opplæringen til rimelige kostnader, er dette et sted å være. Noen av de populære universitetene er Erasmus University Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

Minimér
Les mer om å studere i Nederland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Rotterdam, Nederland

Ønsker du å bidra til å finne løsninger for globale spørsmål som konflikt, fattigdom, migrasjon, miljøvern og korrupsjon? Da er dette mesterløpet det du leter etter.

Ønsker du å bidra til å finne løsninger for globale spørsmål som konflikt, fattigdom, migrasjon, miljøvern og korrupsjon? Da er dette mesterløpet det du leter etter. -
Master
Fulltid
Engelsk
sep. 2022
Campus