MASTERSTUDIES.NO

Topp universiteter Master programmer i Oman 2019/2020

En Master i Oman er en unik opplevelse for internasjonale studenter. Folket i Oman er vennlige og imøtekommende, og studentene vil bli nedsenket i tradisjoner og kulturer av Oman. Mens Oman har nylig sett rask økonomisk og sosial utvikling, gjenstår det fortsatt en av de mest tradisjonsrike landene i regionen, gi studentene en lærerik opplevelse som utfordrer dem til kulturell og intellektuell vekst. Master i Oman programmene er av høy kvalitet, som finner sted i utmerkede fasiliteter og har ekspert fakultet.

Noen vanlige fagfelt for en master i Oman er finans, ledelse, kommunikasjon, strafferett og markedsføring, for å nevne noen. Master i Oman program kravene varierer avhengig av heltid, deltid eller online studietilbud, og andre detaljer til programmet og universitet.

Å lære mer om en Master i Oman, bla gjennom alternativene nedenfor. Du kan finne program som vil hjelpe deg å nå dine mål!

treff Filter

M. tech flyteknikk

Hindustan University
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 fler

Den Aeronautical Engineering kurset trener studentene i design og utvikling av strukturelle komponenter. Kurset utforsker nye områder og skaper nye veier innen Luftfart strukturelle komponenter og fokuserer på å utvikle dyktige ingeniører i ny teknologi og business management ferdigheter.

Master i arkitektur

Hindustan University
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 fler

Kurset tar sikte på å pleie arkitektene som er godt bevandret med fortiden, er bevisst på de siste nyvinningene og intellektuelt jordet å oppfatte arkitektur og design for nåtiden og fremtiden. Kurset vil utvikle en forskningskultur, der studentene oppfordres til å lære gjennom eksperimentering og forstå arkitektur i en mangfoldig kulturell og miljømessig sammenheng.

Master of dataprogrammer

Hindustan University
Campus Heltid studier 3 år Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 fler

Programmet er utviklet for å trene studentene til å bli programvare fagfolk. Kurset er rettet mot å utvikle kunnskap og ferdigheter i alle områder av PC-programmer. Dette kurset tar sikte på å møte det økende behovet for programmerere passende å presentere IKT scenario.