MASTERSTUDIES

Mastergrader i Organisasjonsadministrasjon i Wrocław Polen

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Wrocław er regnet som den tredje største senter for utdanning i Polen. I tretti kjente institusjoner, er det mer enn 135.000 studenter. Wrocław University of byen tilbyr sunn faglig miljø til lokale og utenlandske studenter.

Beste studieprogrammer Mastergrad i Organisasjonsadministrasjon i Wrocław i Polen

2 Resultater i Organisasjonsadministrasjon, Wrocław Filter

Master of Administration i internasjonale organisasjoner

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master of Administration i internasjonale organisasjoner programmet varer 2 år (4 semestre). For å oppnå en mastergrad, må studentene skrive og forsvare en masteroppgave.

Les mer

Master i administrasjon i internasjonale organisasjoner

University of Wroclaw
Master
01 okt. 2021
<
Fulltid
<
2 år
31 aug. 2021
Engelsk
Campus

I dag har internasjonale organisasjoner blitt viktige for en vellykket drift av offentlig administrasjon og deres ansatte. Vårt program tilbyr muligheten til å få omfattende k ...

Les mer