Mastergrad program i Partikkelfysikk i Asia

Beste skoler Master programmer i Partikkelfysikk i Asia 2019

Partikkelfysikk

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Asia er verdens 's største og mest folkerike kontinent, ligger først og fremst i de østlige og nordlige halvkule. Den dekker 8,7% av jordens 's totale areal og utgjør 30% av landarealet.

Mastergrad i Partikkelfysikk i Asia

Les mer

Meng grad i elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn teknologi

Harbin Engineering University (HEU)
Campus Heltidsstudier September 2019 Kina Harbin

Denne elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn Technology disiplin er Master overdragelse nettsted. Mange nye teknologier er også på grunnlag av elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn teknologi, for eksempel: Radar, mobil kommunikasjon ... [+]

Meng programmer i Electromagnetic Field og mikrobølgeovn teknologi

&nbsp

Denne elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn Technology disiplin er Master overdragelse site.There er 7 professorer og 1 førsteamanuenser, 6 lege veiledere og 2 master veiledere. Faget tilhører Elektrisk Science and Technology Discipline, er det base for eksterne kommunikasjon, høy frekvens kommunikasjon og elektromagnetisme kompatible. Mange nye teknologier er også på grunnlag av elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn teknologi, for eksempel: Radar, mobil kommunikasjon, mikrobølgeovn fjernmåling, elektriske antagonize, intellekt antenne, ray og mikrobølgeovn samhandling.

&nbsp... [-]