MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Personalledelse i Shah Alam Malaysia

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Å studere menneskelig ressursforvaltning er å forberede seg for å administrere og ledende ansatte i ulike typer organisasjoner. Når du arbeider mot denne form for grad, studentene ta kurs som fokuserer på ulike aspekter av feltet, for eksempel lage Rois, konflikthåndtering, arbeidsforhold, og bygningen arbeidsgrupper.

 

Hvis du trenger den beste studiemiljø i Asia, melde til høyere utdanning i Malaysia.Dette er et land med rik kultur og store aktiviteter for å forlate deg underholdt og avslappet mens du studerer i landet

Selangor Byen er kjent for en god bestand av studenter som søker post graduate og doktorgrader i Humanistiske og estetiske fag. UNISEL Universiti Selangor er en av de beste universitetene i Malaysia.

Topp universiteter Mastergrad i Personalledelse i Shah Alam i Malaysia

1 Resultater i Personalledelse, Shah Alam Filter

Master of Human Resource Management

Sunway University
Master
mars 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master of Human Resource Management (MHRM) -programmet er designet i samarbeid med Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), verdens største Chartered HR and de ...

Les mer