MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrad studier i Personalledelse i Spania 2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studerer human resource management forbereder studentene for håndtering av arbeidere på ulike typer organisasjoner og bedrifter. En som får en grad av denne typen kan ta kurs som konflikthåndtering, arbeidsforhold, skape Rois og bygge arbeidsgrupper.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Master i Personalledelse i Spania

13 Resultater i Personalledelse, Spania, Fjernundervisning Filter

Masters i Ledelse og Human Resource Management

Universidad Nebrija
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Madrid + 1 fler

The Master i ledelse og HR er et nyskapende program som utfyller den klassiske lede team av mennesker, med dagens og nødvendig ingrediens i ledelse konsept. Det er et unikt forslag som skjerper opplæring til ledelse og talent management.

Master i ledelse og personalledelse - Human Resources

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Nettstudier Deltid 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Stadig oftere selskaper implementere nye organisasjonsmodeller basert på menneskelig kapital som konkurranse forskjell. Moderne forvaltning av menneskelige ressurser krever tilstedeværelse og handling av kvalifiserte spesialister på området, bør arbeidet ligge som har fått spesialisert seg på den brede rammen av menneskelige ressurser til opplæring ...

Master mot rr.hh. og industrielle relasjoner

CEREM
Nettstudier Heltid studier 9 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Målet med dette programmet er ikke bare teknisk kunnskap, men også formidle å trene studentene i de ferdigheter og holdninger som trengs

Master i Management og Human Resources Management

UNIR
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Logroño

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i forkant av kunnskapen om at den digitale tiden og et globalt og flertallsmiljø krever styring av menneskelig kapital og talent i organisasjoner.

Master i ledelse og utvikling av mennesker og team

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Med Master i ledelse og utvikling av mennesker og team får du kunnskapen som kreves for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeiderne, styre ledelse, retning og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

MBA Master I Human Resources Management

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Den doble graden av MBA Master in Human Resources Management vil gi deg grundig kunnskap om alle avdelinger i selskapet som markedsføring, økonomi, drift, salg og handel, med spesiell vekt på området Human Resources, og tilegne deg muligheten til å lede og lede menneskelig kapital i en organisasjon eller selskap. Du vil lære å kjenne og oppdage verdien av tilstrekkelig rekruttering og utvalg av personell.

Mastergrad i Human Resources Management

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master i Human Resources Management lar deg lede og styre menneskekapitalen i en organisasjon eller bedrift. Du vil lære å vite og oppdage verdien som rekruttering og utvalg av passende personell bringer. Denne mesteren åpner dørene for deg for å oppnå lederskap i Human Resources-avdelingen og dermed utvikle en høy faglig karriere.

Offisiell mastergrad i Human Resources Management

IMF Business School
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 måneder September 2020 Spania Madrid + 2 fler

Mastergrad i Human Resources Management av Instituto de Ciencias Empresariales IMF støttes av Human Resources Management Center Association (AEDIPE Centro), som samler alle tilknyttede fagfolk fra Madrid, Castilla y León, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, Kanariøyene, Ceuta og Melilla. I tillegg til å akkrediterer med tilsynet læringsresultater og påliteligheten til Masters evalueringssystemer, fremmer denne aktive enheten genereringen av kunnskap om yrket og er opptatt av å formidle det blant sine medlemmer.

Master i ledelse og human resource management

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

Fagfolk med en doktorgrad i ledelse og human resource management har flere jobbmuligheter. Kunnskapen om disse ekspertene i HR er viktig for å overføre til organisasjonene kunnskaper og smidige og innovative ferdigheter

Master i Human Resources

EAE | Programas Distancia
Nettstudier Deltid 12 måneder September 2020 Spania Spania Online

I dag, folk ledelse satsing på medarbeiderutvikling innenfor en samlet strategi for selskapet. De ansvarlige for denne oppgaven, som vi forstår Master i Human Resources må utvikle ferdigheter og kunnskap som trengs for å gjøre strategiske beslutninger som vil hjelpe deg å finne balansen mellom prestasjonene til hver faglige og organisatoriske mål.

Master i menneskelige ressurser og kunnskapsstyring

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 6 - 24 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master in Human Resources and Knowledge Management er rettet mot fagpersoner og ledere med erfaring innen området og universitetsutdannede som ønsker å utvide eller konsolidere sin kunnskap innen menneskelige ressurser og kunnskapsledelse i selskapet av det 21. århundre.

Mastergrad i Human Resources Management

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona + 1 fler

Online master i menneskelige ressurser, talentbevaring, utvalg og ledelse. I Master in Human Resources Management ved OBS Business School utvikle den essensielle tekniske kunnskapen som den ansvarlige for avdelingen må beherske, og tilegner oss de nødvendige lederegenskaper som lar oss lykkes med å lede teamet av mennesker.

MBA / Master i talentledelse og ledelse (HR)

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campus Nettstudier Heltid studier 10 - 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona + 1 fler

MBA i Talent Management and Leadership (HR) av BEBS forbereder fagfolk til å utvikle seg i karrieren som ledere på området menneskelige ressurser (HR) og tilby løsninger på dagens utfordringer på dette feltet.