MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrad studier i Personalutvikling i Spania 2020

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

En Master i Human Resource Development vil gi studentene verktøy og kunnskap for å kunne arbeide på flere områder innen Human Resource Management. Hovedsakelig fokusert på ytelsesforbedring, coaching og veiledning og opplæring og utvikling av gamle og nye ansatte.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Personalutvikling i Spania

6 Resultater i Personalutvikling, Spania, Fjernundervisning Filter

Master - lærerjobb yrkesopplæring

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania Marbella En Coruña Madrid + 3 fler

CUE Professional Master i undervisning av yrkesrettet opplæring for sysselsetting, trene våre studenter til å planlegge, levere og evaluere opplæringsaktiviteter tutorizar av

Masters i sysselsettingen og menneskelige ressurser

Divulgazione Dinamica
Nettstudier Deltid 900 timer September 2020 Spania Sevilla

The Employment and Human Resources Master lar å spesialisere sin opplæring i et voksende område av vår produksjon system, fra en sosial tilnærming.

Master i ledelse og utvikling av mennesker og team

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Med Master i ledelse og utvikling av mennesker og team får du kunnskapen som kreves for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeiderne, styre ledelse, retning og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

MBA Master i ledelse og utvikling av mennesker og team

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

MBA Master i ledelse og utvikling av mennesker og team vil gi deg den nødvendige kunnskapen for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeidere, styre ledelse og retning, og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

Master i menneskelige ressurser og kunnskapsstyring

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 6 - 24 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master in Human Resources and Knowledge Management er rettet mot fagpersoner og ledere med erfaring innen området og universitetsutdannede som ønsker å utvide eller konsolidere sin kunnskap innen menneskelige ressurser og kunnskapsledelse i selskapet av det 21. århundre.

Master i menneskelig ledelse og organisasjonsutvikling

CMI Business School
Campus Nettstudier Heltid studier 9 måneder Kontakt skolen Spania Madrid + 1 fler

Vår master i menneskelig ledelse og organisasjonsutvikling, en mastergrad i ulike ansikt til ansikt og online modaliteter, starter fra neste oktober for studieåret 2019-2020. Dette programmet representerer utviklingen av Human Resources, og tilbyr de nyeste trender, verktøy og kunnskap i dette grunnleggende området for næringsvekst.