MASTERSTUDIES

Masterstudier i Personalutvikling i Santa Cruz de Tenerife Spania

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

En mastergrad i Human Resource Development vil sette studentene i stand til å skape menneskelig kapital strategier, administrere talent, utvikle organisasjoner med de ansatte i tankene eller tog og utvikle eksisterende og nye medarbeidere innenfor institusjonene.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Beste Master i Personalutvikling i Santa Cruz de Tenerife i Spania

1 Resultater i Personalutvikling, Santa Cruz de Tenerife Filter

Master i Development and Human Resource Management

Universidad de La Laguna
Master
<
Fulltid
<
2 semestre
Spansk
Campus

Master i Development and Human Resources Management vil fokusere på kompetanseutvikling fokusert på person setting - jobb, teamarbeid og kvaliteten på arbeidslivet, blant anne ...

Les mer