MASTERSTUDIES

Mastergrader i Julenissen Anita i Peru 2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Tjene en Master krever to års utdanning etter å tjene en bachelor. Denne avanserte grad kan hjelpe elevene til å nå sine pedagogiske og faglige mål, som påkjenningene av et masterprogram hjelp trene studentene i de ferdigheter og kunnskap de trenger for å lande karrieren til sine drømmer.

 

Peru, offisielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sør-Amerika. Peru har ca 80 universiteter med mye mer private universiteter enn offentlig. Den primære språket er fortsatt spansk, men det er noen kurs spesielt laget for internasjonale studenter.

Master programmer i Julenissen Anita i Peru

treff Filter

Mastergrad i Human Resources Management (MGRH)

Universidad de San Martín de Porres
Master
mars 2021
<
Fulltid
<
4 semestre
Spansk
Campus

Hovedformålet med programmet er å perfeksjonere fagfolk med betydelige kompetanser, ledere på høyeste nivå, i stand til effektivt og effektivt å administrere det menneskelige ...

Les mer

Mastergrad i International Business Double Degree: Internasjonal MBA gitt av HFU

Universidad de San Martín de Porres
Master
MBA
mars 2021
<
Fulltid
<
20 måneder
Spansk
Campus

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem:

Les mer