MASTERSTUDIES.NO

Beste Master programmer i Julenissen Anita i Peru 2019/2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Tjene en Master krever to års utdanning etter å tjene en bachelor. Denne avanserte grad kan hjelpe elevene til å nå sine pedagogiske og faglige mål, som påkjenningene av et masterprogram hjelp trene studentene i de ferdigheter og kunnskap de trenger for å lande karrieren til sine drømmer.

 

Peru, offisielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sør-Amerika. Peru har ca 80 universiteter med mye mer private universiteter enn offentlig. Den primære språket er fortsatt spansk, men det er noen kurs spesielt laget for internasjonale studenter.

Mastergrad studier i Julenissen Anita i Peru

treff Filter

Mastergrad i International Business Double Degree: Internasjonal MBA gitt av HFU

Universidad de San Martín de Porres
Campus Heltid studier 20 måneder Mars 2020 Peru Julenissen Anita

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, tar sikte på å utvikle i deltakere teoretiske og praktiske elementer som tillater dem:

Mastergrad i Human Resources Management (MGRH)

Universidad de San Martín de Porres
Campus Heltid studier 4 semestre Mars 2020 Peru Julenissen Anita

Hovedformålet med programmet er å perfeksjonere fagfolk med betydelige kompetanser, ledere på høyeste nivå, i stand til effektivt og effektivt å administrere det menneskelige talentet av organisasjoner, enten offentlige eller private, og utfører høyt kvalitetsnivå i ulike yrkesroller og scenarier, orienterte sin interesse for komprimering og løsning av de sosiale og økonomiske problemene i deres organisasjoner.