MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrader i Polen 2019/2020

Leter du etter et land med en av de eldste og rikeste høyere utdanningshistoriene i Europa for å få din mastergrad, bør du vurdere Polen. Utdanning har vært et nasjonalt mål for polske herskerne i århundrer. Det første universitetet ble grunnlagt i byen Krakow i det XIV århundret, og med dette begynte en lang tradisjon av profesjonell og høykvalitets videreutdanning.

Du kan ta mastergraden din i byer med fascinerende historie og et stort studentmiljø, for eksempel hovedstaden Warszawa, den tidligere historiske hovedstaden Krakow, Gdansk, Poznan, Wroclaw og mange flere. Polske universiteter, høyskoler og skoler tilbyr et stort utvalg av fag på forskningsnivå. Mastergrad programmer varierer fra økonomi og business til teknologi og vitenskap, m.m.

Hvis du er interessert i å studere i Polen, så ta en titt på noen av de beste universitetene og høyskolene i landet. Klikk på "Les mer" for å få mer informasjon om utdanningsmulighetene og fyll ut "be om gratis informasjon" skjemaet for å komme i kontakt med personen ansvarlig for programmet du er interessert i. Du kan også begrense søket ditt ved å velge et bestemt felt, fag eller program. Er du interessert i deltids- eller onlinestudier i Polen, kan du også sortere de tilgjengelige programmene etter disse kriteriene. Begynn å søk med en gang!

treff Filter

Master in Innovative Chemical Technologies (ICT)

Cracow University of Technology
Campus Heltid studier 4 semestre Oktober 2019 Polen Kraków

Master of Administration i internasjonale organisasjoner

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Polen Wrocław

Master of Administration i internasjonale organisasjoner programmet varer 2 år (4 semestre). For å oppnå en mastergrad, må studentene skrive og forsvare en masteroppgave.

Master i offentlig historie

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Campus Heltid studier 4 semestre Oktober 2019 Polen Wrocław

Det offentlige historieprogrammet er rettet mot alle BA-kandidater, ikke bare i historien, og ikke bare i humaniora, som vil gjerne forsket om og fremme offentlig bruk av historien.

Master i ledelse: Business og Finance Management

Jagiellonian University
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Polen Kraków

Second cycle program i ledelse, spesialitet i Business and Finance Management har som mål å utvikle kompetanser som er nødvendige for karrieren i spesialiserte og ledende stillinger i styringssystemet, som mellomstore og toppledere, analytikere, rådgivere og konsulenter i kommersielle eller offentlige organisasjoner, så vel som for å drive egen virksomhet.

Master i økonomi

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Campus Heltid studier 4 semestre Oktober 2019 Polen Lublin

ØKONOMI er et felt av kunnskap som er nødvendig på mange områder av det offentlige liv - politisk, økonomisk. Graduerende administrasjon gir kandidaten muligheten til å analysere og tolke fenomener og økonomiske prosesser (både i mikro- og makroøkonomisk skala).

Master i materialvitenskap

Mamaself+
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Rennes Allée des Républicains Espagnols Tyskland München Italia Torino Polen 81 + 7 fler

MaMaSELF er et to-årig internasjonalt masterkurs i materialvitenskap som er fullt undervist i engelsk, og leverer flere mastergrader og er anerkjent som europeisk dyktighet i dette feltet siden 2007. Fellesprogrammet dekker grunnleggende materialer (struktur og dynamikk i kondensert stoff, og kjemiske, mekaniske og fysiske egenskaper til materialer).

Masterprogram i sosiologi, spesialisering interkulturell mekling

University of Wroclaw - Institute of Sociology
Campus Heltid studier 4 semestre Kontakt skolen Polen Wrocław

MA i sosiologi interkulturell mekling gir deg en unik sjanse til å spørre og søke svar på de store spørsmålene om sosiale endringer som foregår hver dag rundt deg (tenk over migrasjoner, sosiale foredrag, kulturelle forandringer og mange flere). Hva er årsakene til disse endringene? Hva er deres implikasjoner for den enkelte og for hele samfunnet? MA i sosiologi interkulturell mekling programmet er en flott mulighet til å studere i et kulturelt åpent og intellektuelt stimulerende miljø med veiledning av lærde og eksperter på en rekke spekter av forskning og sosial praksis av interkulturell kommunikasjon.

Erasmus Mundus Master i kjemi, fysisk-kjemi og materialvitenskap

Paris-Sud University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Frankrike Orsay Italia Genoa Polen Poznań Portugal Porto + 6 fler

Erasmus Mundus mester i kjemi, fysisk-kjemi og materialvitenskap, Paris-Sud University . Master SERP er engelsk lærer toårig program finansiert av Erasmus-programmet fra EU-kommisjonen

Master i International Business

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Polen Warszawa

The International Business-programmet er et to år MA studium med spesialisering i internasjonal ledelse. Det startet i 2000, og er et program kjøres på engelsk.Kursene er levert av ansatte ved Universitetet i Warszawa Fakultet for Ledelse og ansatte fra

Master i internasjonale relasjoner - Globale studier

University of Wroclaw
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Polen Wrocław

Nylige politiske og økonomiske endringer i Europa har økt etterspørselen etter spesialister innen internasjonale forbindelser. For å møte disse behovene introduserte Institutt for internasjonale studier et program med fokus på internasjonale relasjoner. Programmet er utformet for å utstyre studenter med betydelig kunnskap i noen av de moderne internasjonale problemene som det internasjonale systemet, problemstillinger av globalisering og regionalisering, utviklingsøkonomi, internasjonal menneskerettighetsbeskyttelse, handelsrett og internasjonal økonomi.

Master i datateknikk

Vistula University
Campus Heltid studier Deltid 3 semestre Oktober 2019 Polen Warszawa + 1 fler

Mastergradsprogrammet i datateknikk ved Vistula University er din mulighet til å få kunnskap og starte en karriere i IT-sektoren. Hvis du velger dette programmet, vil du oppdage applikasjoner av avansert trådløs teknologi i organisasjoner, og lære å designe mobile applikasjoner for ulike bedrifter og deres produkter. I tillegg vil uteksaminering med en mastergrad åpne dørene til lederstillinger i bransjen.

Master i IT Prosjektledelse

WSB University in Gdansk
Campus Heltid studier Oktober 2019 Polen Gdańsk

IT Prosjektledelse studenter lærer om de nyeste trender og hvordan man oppretter fleksible prosjektteam som vil tilpasse organisasjonen til de forandrede kravene til kundene på en rask og effektiv måte.

Master i ledelse

Kozminski University
Campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Polen Warszawa + 1 fler

Masterprogrammet i ledelse er designet for å møte global etterspørsel etter kvalifiserte kandidater med et bredt spekter av forretningsferdigheter, kunnskap om analytiske verktøy og muligheten til å anvende dem i en markedskontekst. Tilgjengelige spesialiseringer i strategisk ledelse og innovasjonsledelse, samt en variert mengde valgfrie kurs, tillater elevene å skape sin egen læringsbane samtidig som de styrker sine interesseområder. Programmet leveres via en blanding av lærte moduler, praktisk erfaring, workshops, case study analyser og forskningsprosjekter - og den er utformet slik at deltakerne enten kan starte en karriere i virksomheten eller fortsette akademisk erfaring i et doktorgradsprogram.

Master i ledelse

ESCP Europe Business School
Campus Heltid studier 24 måneder September 2020 Frankrike Paris Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Tyskland Berlin Spania Madrid Italia Torino Polen Warszawa + 10 fler

Dette toårige, heltidsansvarlige masterprogrammet gir mulighet til å studere i opptil fire land, med alternativer som spenner fra ESCP Europas egne seks europeiske campuser til våre mer enn 100 partnere over hele verden.

Warsaw International Studies in Psychology (5-årig Master's)

University Of Warsaw, Faculty of Psychology
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Polen Warszawa

WISP - Warsaw International Studies in Psychology er en full 5-årig mester (i polsk: magister) -program i psykologi. Vi tilbyr deg sjansen til å oppleve en unik kombinasjon av personlig liten utdanning i et meget internasjonalt miljø. Nåværende WISP-studenter kommer fra over 30 forskjellige land og nevner denne globale blandingen som noe de verdsetter veldig mye.