MASTERSTUDIES.NO

Beste Master programmer i Portugal 2019/2020

Portugal trekker folk fra hele verden for arbeid, reise, og studere. Mange internasjonale studenter har oppdaget at en Master i Portugal er mer enn bare en god utdanning, men også en unik mulighet til å få verdifull internasjonal erfaring enn kan gi et konkurransefortrinn i det globale arbeidsmarkedet. Portugal har noe å tilby alle, inkludert flotte strender, et mildt klima, rik kultur og historie, spennende byer, og mange severdigheter å se.

Det er en rekke av høy kvalitet program alternativer for en Master i Portugal. Noen av de mer populære disipliner for en Master i Portugal er innen økonomi, næringsliv, økonomi, informasjonsteknologi, gjestfrihet, internasjonal utvikling, og europeiske studier. Med en Master i Portugal, vil studentene blande akademikere med erfaringer som vil fremme kulturell og intellektuell vekst, skape godt avrundet fagfolk.

Bla gjennom Master i Portugal programmer nedenfor og finn den utdanningen som du har vært på leting etter!

treff Filter

Master i bedriftsøkonomi

Catolica Porto Business School
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Portugal Porto

Master i Bedriftsøkonomi er et internasjonalt program som tilbys på engelsk. Det er egnet for bachelorer i økonomi, ledelse og engineering med ambisjonen om å bli topp fagfolk i organisasjoner.

MPhil I Informatikk - Spesialisering I Programvare Engineering

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Campus Heltid studier 2 - 2 år Åpen påmelding Portugal Porto

Læringsmål for MPhil i informatikk, er forståelsen av teknologi, dens anvendelse, utvikling av kritisk tenkning og vitenskapelig og teknisk kommunikasjon. Dette kurset tilbyr to spesialiseringer, Informasjonssystemer (IS) og Software Engineering (SE), hvor det antas at begge utvikler en felles kunnskapsbase, spesielt innen modelleringsteknikker, nye teknologier, prosjektledelse og teknologisk innovasjon. vurderer at disse områdene av kompetanse er nøkkelen til de to områdene. Men spesialiseringer gir forskjellige ferdigheter innen IT-feltet; SI-studentene vil kunne forbedre virksomheten gjennom bruk av teknologi og kjøre og lede SI til intervensjonsaktiviteter ved hjelp av beste praksis; slå ES studentene vil kunne planlegge, administrere og gjennomføre utviklingsaktiviteter av svært komplekse programvaresystemer og bruke ny teknologi.

Master i lov og ledelse

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Campus Heltid studier Deltid 2 semestre Oktober 2019 Portugal Porto + 1 fler

I dagens utfordrende og evolusjonerende kontekst krever evnen til å forstå kompleksiteten og dynamikken i virkeligheten en tverrfaglig tilnærming. MSc i lov og ledelse gir et klart svar på dette markedet behovet, og tilbyr en unik mulighet til å trene fagfolk med solid kunnskap på begge felt.

Master i økonomi

Nova School of Business and Economics
Campus Heltid studier 3 semestre September 2020 Portugal Carcavelos

Master's in Economics at Nova SBE er den 3. beste Master's in Economics i Europa i henhold til Eduniversal-rangeringen i 2019. Fikk vi oppmerksomheten din ennå? Til det kan vi legge til muligheten til å ta del i et avansert program som inkluderer analytiske ferdigheter og politisk og økonomisk bevissthet.

Erasmus Mundus Master i kjemi, fysisk-kjemi og materialvitenskap

Paris-Sud University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Frankrike Orsay Italia Genoa Polen Poznań Portugal Porto + 6 fler

Erasmus Mundus mester i kjemi, fysisk-kjemi og materialvitenskap, Paris-Sud University . Master SERP er engelsk lærer toårig program finansiert av Erasmus-programmet fra EU-kommisjonen

Lisboa Internasjonal Master i sosiologi

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa
Kombinert nett & campus 2 år Kontakt skolen Portugal Lisboa

Forelesere fra prestisjetunge universiteter i Norge, Portugal, Sverige, Storbritannia og USA. Denne master i sosiologi er utformet for å forberede internasjonale høyt kvalifiserte forskere, fagfolk, eksperter, ledere, teknikere, professorer og kandidater til doktorgradsprogrammer.

Joint Graduate (Master's Degree) Studier: Internasjonal Master i Performance Analysis of Sport

Lithuanian Sports University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Litauen Kaunas Tyskland Magdeburg Portugal Vila Real + 4 fler

Studiet er basert på en intensiv og anvendt studie av en vitenskapelig metodikk av spesifikke disiplinområder, samt på tverrfaglige og tverrfaglige perspektiver for idrettsstudier. Programmet er implementert ved hjelp av mobilitetsressursene i Erasmus-ordningen. Studentene vil møte muligheten til å utføre studiet på tre universiteter.

Internasjonal master i avansert leire vitenskap (iMac)

University of Poitiers
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Poitiers Portugal Aveiro Brasil Porto Alegre Hellas Heraklion + 6 fler

IMac er en integrert Master of Science designet av 4 institusjoner med et bredt spekter av ledelse i leire vitenskap.

Master i avanserte materialer: Innovativ gjenvinning

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus Heltid studier 24 måneder September 2020 Frankrike Bordeaux Portugal Lisboa Tyskland Darmstadt Belgia Liège Spania Madrid Ungarn Miskolc + 10 fler

AMIR-masterprogrammet i avanserte materialer: Innovativ resirkulering integrerer dyp teknisk kunnskap om materialgjenvinning med høyt nivå opplæring i entreprenørskap og innovasjon, og gir studentene de ferdighetene de trenger for å bli spillendere i resirkuleringssektoren. Som et EIT-merket masterprogram er AMIR designet og levert av et konsortium av topp EU-universiteter i råvaresektoren. AMIR-studenter studerer i to forskjellige europeiske land som en del av opplæringen deres, og får en rekke fordeler inkludert sommerskoler, nettverksarrangementer og økonomisk støtte fra EIT RawMaterials. All undervisning og vurdering foretas på engelsk.

Master i økohydrologi

University of Algarve
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Portugal Faro

Master Course in Ecohydrology har som mål å skape spesialister med en tverrfaglig visjon om globale vannspørsmål, inkludert økosystemfunksjon, forståelse av presset på akvatiske økosystemer under globale endringer og som er i stand til å utvikle og implementere bærekraftige løsninger for restaurering av akvatiske økosystemer .

Master i miljøvurdering og ledelse: Vann og kystledelse

University of Bologna
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Italia Ravenna Portugal Faro Spania Cádiz + 4 fler

EMJMD WACOMA fremmer akademisk fortreffelighet gjennom gjennomføringen av et læringsprogram som tar sikte på å utvikle felles forståelse og ved å utdype vitenskapelig kunnskap i det vitale, utfordrende og kontinuerlige utviklingsområdet for vann- og kystøkosystemer.

MSc i finansiell matematikk

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Deltid 16 - 24 måneder Kontakt skolen Portugal Lisboa

Master i finansiell matematikk, felles organisert av ISCTE Business School og Institutt for matematikk ved Det fakultet for vitenskap ved Universitetet i Lisboa, tar sikte på avansert opplæring av ansatte i området stokastiske prosesser anvendt på finans.

Master in Tourism International Management

Universidade Europeia
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Portugal Lisboa

Denne mastergraden tar sikte på å gi studentene verktøy og ressurser for å hjelpe dem med å utvikle en solid internasjonal karriere innen turisme- og gjestfrihetssektorene. Denne syklusen av studier er basert på tre pilarer: International Tourism Policies and Regulations; Destinasjonsplanlegging og utvikling; og destinasjonsstyring og styring.

Master i produktdesign Engineering

Polytechnic of Leiria
Campus Heltid studier 24 måneder Oktober 2019 Portugal Leiria

Dette Master programmet har som mål å gi og integrert sett av dynamiske ferdigheter, sterkt basert på en teknisk og vitenskapelig kunnskap.

MSc i zooteknisk ingeniørfag

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Portugal Vila Real

Målet med mastergraden i zooteknisk prosjektering er å gjøre det mulig for studenter som støttes av en solid bakgrunn i matematikk, kjemi, fysikk og dyrebiologiske systemer, å utvikle avanserte ferdigheter innen design, design, teknisk retning, ledelse, vurdering, , undervisning og vitenskapelig forskning i ulike tråder / disipliner med intensiv og ikke-intensiv dyreproduksjon og deres integrerte tilnærming til de grunnleggende prosessene for transformasjon og kvalitetskontroll av animalske produkter og avlsdyr til fritids- og selskapsdrift.