MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Masterstudier i Produksjon 2020/2021

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Manufacturing gjelder opprettelse og produksjon av varer ved hjelp av maskiner, verktøy og teknologi, samt menneskets verk og produksjon. Mest produksjon er gjort i stor målestokk, noe som betyr at flere elementer behandles og produseres i løpet av kort tid.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Mastergrad i Produksjon

3 Resultater i Produksjon, Fjernundervisning Filter

Avanserte produksjonssystemer MSc online

Brunel University London
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Våre Advanced Manufacturing Systems MSc-grad fokuserer på å gi deg en unik læringsmulighet til å utvikle dybdekunnskap og ferdigheter innen avansert produksjon, med sikte på å ...

Les mer

Master of Science in Applied Manufacturing Engineering

University of North Alabama College of Arts and Sciences
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Forbered deg på en ny rolle i din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. North Alabama Master of Science in Applied Manufacturing Engineering tilbyr ferdigheter og opplærin ...

Les mer

MicroMasters Program i Produksjonsprinsipper (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Masters
<
Fulltid
<
Deltid
<
64 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær produksjonsprinsippene: prosesskontroll, produksjonsflyt, forsyningskjede og grunnleggende økonomi, fra verdens ledende maskintekniske avdeling nr. 1.

Les mer