MASTERSTUDIES

Mastergrader i Produksjon i Frankrike

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Manufacturing gjelder opprettelse og produksjon av varer ved hjelp av maskiner, verktøy og teknologi, samt menneskets verk og produksjon. Mest produksjon er gjort i stor målestokk, noe som betyr at flere elementer behandles og produseres i løpet av kort tid.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Mastergrad program i Produksjon i Frankrike

4 Resultater i Produksjon, Frankrike Filter

Master Advanced Manufacturing Processes for Aeronautical Structures (AMPAS)

IMT Mines Albi
Master
sep. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Advanced Master Course AMPAS er designet av IMT Mines Albi og ISAE-Supaero med støtte fra flyindustrielle partnere.

Les mer

Master i Zero Defect Manufacturing for a Circular Economy

EIT Manufacturing
Master
aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
01 mars 2021
Engelsk
Campus

"Zero Defect Manufacture for a Circular Economy", et mastergradsprogram med to studiepoeng på 120 studiepoeng, som skal fullføres på to år ved to forskjellige universiteter. P ...

Les mer

MSc i anvendt kjemi - Lærteknikk - FRANSK

ITECH Lyon
Master
<
Fulltid
<
3 år
Fransk
Campus

ITECH skinningeniører jobber for store kjemiske produktfirmaer, i garverier og taverier og for brukerne: skinnbutikker, skomakere.

Les mer

Master i digital produksjon (DM)

EIT Digital Master School
Master
01 sep. 2021
<
Fulltid
<
2 år
03 feb. 2021
Engelsk
Campus

Det nye Digital Manufacturing-programmet ved EIT Digital Master School er designet for å gi nyutdannede et helhetlig ferdighetssett, et tverrfunksjonelt perspektiv og et entre ...

Les mer