MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Masterstudier i Produksjon 2020/2021 Nord-Amerika

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Manufacturing gjelder opprettelse og produksjon av varer ved hjelp av maskiner, verktøy og teknologi, samt menneskets verk og produksjon. Mest produksjon er gjort i stor målestokk, noe som betyr at flere elementer behandles og produseres i løpet av kort tid.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Master Fjernundervisning i Produksjon Nord-Amerika

2 Resultater i Produksjon, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Master of Science in Applied Manufacturing Engineering

University of North Alabama College of Arts and Sciences
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Forbered deg på en ny rolle i din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. North Alabama Master of Science in Applied Manufacturing Engineering tilbyr ferdigheter og opplærin ...

Les mer

MicroMasters Program i Produksjonsprinsipper (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Masters
<
Fulltid
<
Deltid
<
64 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær produksjonsprinsippene: prosesskontroll, produksjonsflyt, forsyningskjede og grunnleggende økonomi, fra verdens ledende maskintekniske avdeling nr. 1.

Les mer