MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master programmer i Produksjon i USA 2020/2021

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Manufacturing er kunsten å lage elementer som deretter kan selges som varer til bedrifter eller som komponenter til selskaper som bruker elementene i andre prosesser, som for eksempel bygging og fabrikasjon.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Produksjon i USA

2 Resultater i Produksjon, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Science in Applied Manufacturing Engineering

University of North Alabama College of Arts and Sciences
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Forbered deg på en ny rolle i din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. North Alabama Master of Science in Applied Manufacturing Engineering tilbyr ferdigheter og opplærin ...

Les mer

MicroMasters Program i Produksjonsprinsipper (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Masters
<
Fulltid
<
Deltid
<
64 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær produksjonsprinsippene: prosesskontroll, produksjonsflyt, forsyningskjede og grunnleggende økonomi, fra verdens ledende maskintekniske avdeling nr. 1.

Les mer