66 Master Programmer i Filmproduksjon 2024

Master Programmer i Filmproduksjon 2024Filter
    • Winter Park, USA

    Fulltid

    48 uker

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I Full Sail University filmproduksjonsmester i program for kunst, sentrerer utdannelsen din seg om grunnleggende faktorer som historiefortelling, visuell estetikk og tekniske roller, så vel som forretningsstrategiene som trengs for å bringe dine ferdige arbeider til publikum.

    • Miami, USA

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studenter som blir med på MFA-programmet i dokumentar drar nytte av det kombinerte fokuset på både filmkunst og journalistiske tilnærminger. Du drar ytterligere nytte av skolens mange styrker som interaktive medier, strategisk kommunikasjon og kommunikasjon for global sosial endring.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA Film and Television Production-kurset tar sikte på å levere arbeidsdyktige og smarte tenkende kandidater som er klare for bransjen og klar over problemene som å lage innhold til store og små skjermer innebærer.

    • Boston, USA

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Film og TV består som kulturelle og kunstneriske prøvestener til tross for raskt skiftende seervaner og teknologier. Hva får deg til å vite mer om betydningene de gir og transformasjonene de har gjennomgått?

    • Rome, Italia

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Master in Cinema and New Formats Production aims at training professionals able to cover different roles within this new sector: production secretary, production inspector, production manager, general organizer, production delegate, marketing manager, development manager, acquisition manager, sales agent, creative producer, executive producer, independent producer.

    • Washington, USA

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    AU University School of Communication MA i film- og medieproduksjon vil gi deg en profesjonell kompetanse innen film, video og digitale medier for en vellykket karriere i mediebransjen. I løpet av det første året vil du motta en formell oversikt over medieproduksjonen slik at du kan fokusere andre året på å foredle kompetansegrunnlaget.

    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vår Master i innspilling og musikkproduksjon er rettet mot internasjonale studenter som er flytende i engelsk og har en bachelorgrad, fortrinnsvis innen musikk eller lydteknikk, eller innen et annet felt, men med stor interesse for kunstneriske karrierer. Det trener studentene til et høyt nivå av kompetanse innen lydteknikker og musikk- eller lydprosjektledelse: etter denne opplæringen har kandidatene våre ferdigheter til å designe, promotere og levere et album, radiofoniske, studio- og festivalprosjekter og å lede et team med lydteknikere.

    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dyktig redigering er kjernen i enhver vellykket TV-produksjon, men med denne mastergraden i redigering for TV, film og digitale medier, vil du få mye mer enn evnen til å effektivt redigere visuelt materiale. Hvis du ser etter muligheten til å utvikle dine narrative, tekniske og samarbeidsevner i sammenheng med TV-produksjon, er dette kurset for deg.

    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    Gi studentene et solid teoretisk grunnlag innen økonomi, jus eller kino- og audiovisuell historie, som vil gjøre det mulig for dem i løpet av deres fremtidige yrkesliv å berike deres oppfatning av yrket og lette beslutningsprosesser.

    • Boston, USA

    Fulltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    For å være konkurransedyktig i dagens marked, må film- og tv-skribenter være i stand til å arbeide på tvers av plattformer og sjangere. Utformet med dette i betraktning legger vår lavresidens Master of Fine Arts i Writing for Film og Television vekt på kunsten og virksomheten til film- og tv-skriving, samt nyskapende skriving for andre fremvoksende medier, fra lang og kort form filmer til serie-tv og webisoder.

    • Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er du en nyutdannet eller en bransjeprofesjonell klar til å ta karrieren din til neste nivå, utvikle en ny spesialitet, eller se filmideen eller prosjektet realisert? Vår MA i skjerm- og filmproduksjon kan gjøre det mulig for deg å fremme karrieren din, utvikle og forbedre ferdighetene dine, og samkjøre deg med topp bransjefolk.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kurset gir klare, men fleksible rammer for forhandlet og selvstyrt læring. Forfølge din valgte interesse eller spesialisering gjennom en iterativ praksisbasert forskningstilnærming støttet av seminarer, workshops, uformelle møter, våre utmerkede filmfasiliteter og individuell konsultasjon. Våre seminarer og workshops gir en grundig forankring i praksisledet forskningsteori og metodikk sammen med et bredere spekter av forskning innen audiovisuell historiefortelling og kunst.

    • Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA Film Production tilbyr en blanding av praktisk og kritisk arbeid med bransjefokus, noe som gir deg muligheten til å få kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å gå videre til en karriere innen film og relaterte områder eller til videre studier. Kurset vil gjøre deg i stand til å utvikle multikompetanse nødvendigheter som trengs for å jobbe i raskt skiftende og internasjonaliserte kreative næringer.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Online

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital Media: Storytelling and Production MA hjelper deg med å bygge dine kunnskaper og ferdigheter innen digitale mediers historiefortellingsformater og produksjonsferdigheter. Du vil bli kompetent innen en rekke plattformer og formater og deretter være i stand til å spesialisere deg på et område du velger.

    • Municipality of Fuenlabrada, Spania

    Fulltid

    600 timer

    På universitetsområdet

    Spansk

    Formålet med mastergraden i permanent opplæring i TV-rapportering er å trene spesialiserte journalister med høy beherskelse av TV-sjangre av nyheter, reportasjer og intervjuer, rettet mot de audiovisuelle produktene som har et informativt produksjonsformål. På samme måte legger denne masteren spesiell vekt på bildet og stemmen til den fremtidige TV-reporteren, siden disse ressursene er avgjørende for at seeren skal motta fra fagpersonen sannheten og troverdigheten som dette informative arbeidet krever.