MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Masterstudier i Produksjonsteknikk 2019/2020

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Fokusert på praksis og planlegging av produksjon, produksjonsteknikk klasser kan dekke studiet av produksjonsprosesser og prosedyrer. Dette studiet er ofte fokusert på forskning og utvikling av både prosesser og utstyr for å sikre anleggets effektivitet.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Mastergrad program i Produksjonsteknikk

1 Resultater i Produksjonsteknikk, Fjernundervisning Filter

Master of Engineering i mikroelektronikk Manufacturing Engineering

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen USA Rochester + 2 fler

Utvikle kunnskap om kjemi, fysikk og ingeniørfag for bedre å forstå integrert kretsteknologi i mikroelektronikkproduksjon.