MASTERSTUDIES

Master programmer i Profesjonell kommunikasjon Oceania 2021

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

En Master i Kommunikasjon vil gi nyutdannede med verktøy for å effektivt team-building, organisatorisk lederskap, kommunikasjon forskning og strategisk kommunikasjon. Den integrerer også skriftlig og muntlig kommunikasjon med digitale teknologier.

Asia er mest sannsynlig den mest kraftfulle kontinentet i verden og økonomisk den introduserer uendelige muligheter i utdanning. Tyngdepunktet beveger seg mot øst. Raske endringer og investeringer i høyere utdanning og engelsk er en offentlig talespråk. Oceania 's sterke jobbmuligheter henvender også videre til studenter fremtiden.

Master i Profesjonell kommunikasjon Oceania

2 Resultater i Profesjonell kommunikasjon, Oseania Filter

Master i profesjonell kommunikasjon

Edith Cowan University
Master
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Denne emnet gir studenter som ikke har en formell kommunikasjonsbakgrunn muligheten til å tilegne seg avansert kunnskap og en bred forståelse av moderne kommunikasjonsteori og ...

Les mer

Mester kommunikasjon (profesjonelle)

Bond University
Master
<
Fulltid
<
92 uker
Campus

The Master of Communication (Professional) tillater elevene å fremme sine karrierer i kommunikasjon ved å utstyre dem med en passende blanding av teori og praksis egnet til in ...

Les mer