30 Master Programmer i Profesjonell kommunikasjon 2024

Master Programmer i Profesjonell kommunikasjon 2024Filter
    • San Francisco, USA

    Fulltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    Master of Arts i profesjonell kommunikasjon (MAPC) gir kunnskap og trening for overlegen muntlig, skriftlig og visuell kommunikasjon ferdigheter. Vårt program er utviklet for folk som søker teknikker og kunnskaper som kreves for å være kommunikasjonsspesialister innen et bredt spekter av fagområder i en stadig skiftende 21st-talls arbeidsplass.

    • South Orange, USA

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Master of Science-grad i profesjonell kommunikasjon og digital mediekunst er et dynamisk program som vil inneholde unike co-curricular samarbeid på tvers av den nye College of Human Development, inkludert det nylig lanserte Center for Sports Media.

    • Victoria, Canada

    Deltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    MA i profesjonell kommunikasjon programmet består av to års studie med en årlig campus bosted i begynnelsen av hvert år. Fakultet som har ekspert, erfaring fra virkeligheten gir et solid grunnlag for avanserte profesjonelle og tekniske ferdigheter som underbygger effektivt lederskap i en stadig mer kommunikasjonsdrevet verden.

    • Strasbourg, Frankrike

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master i teknisk kommunikasjon og lokalisering (TCLoc) er et fleksibelt, karriereorientert og akkreditert online masterstudium undervist helt på engelsk, spesielt designet for fagpersoner som ønsker å videreutdanne seg.

    • Stirling, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studer ved University of Stirling og Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, hvor du får et internasjonalt perspektiv på strategisk kommunikasjon og PR.

    • Madrid, Spania
    • Alcorcón, Spania
    • + 3 more

    Fulltid

    150 timer

    Blandet

    Spansk, Engelsk

    Strategisk kommunikasjon er i økende grad til stede i alle aktiviteter og fagsektorer. Informasjons- og kommunikasjonsteknologier har brakt med seg utallige mekanismer, plattformer og grensesnitt for sosial sammenkobling som krever spesialisert opplæring.

    • Valencia, Spania

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Spansk

    Kommunikasjonsverdenen krever for tiden en spesialisert formalisering av fagfolk. Den nye offentligheten krever bedre informasjon, tilgjengelig, men strengere fra et vitenskapelig synspunkt, og media leter etter kommunikatører med kunnskap på dette feltet som er i stand til å overføre den effektivt.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Fort Wayne, USA

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kommunikasjon får verden til å gå rundt. Tenk på det. Fra å skrive en A+-oppgave til å sende tekstmeldinger til venner – alt krever kommunikasjon. Så hvorfor ikke bli en proff?

    • USA Online, USA

    Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den Integrerte Marketing Communications (IMC) oppgradere programmet på WVU Reed College of Media tilbys eksklusivt online uten on-campus klasserom frammøte nødvendig. Dette gjør at en student å tjene en verdifull mastergrad eller profesjonell sertifikat i dette raskt voksende feltet fra hvor som helst i verden.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid

    3 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet er designet for å skape studenter til mer enn bare en ekspert på sitt felt. Det er viktig å oppdra elevene til å bli katalysator for menneskelig utvikling for å forbedre menneskeheten gjennom banebrytende ideer, analytiske ferdigheter og kunnskapskraft.

    • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Vilnius, Litauen

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

  • Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Department of Communication tilbyr Master of Science in Communication (MSC) grad. Dette grad programmet er laget for studenter som er ute for kommunikasjon kurs i Mississippi; er interessert i å forfølge en høyere grad i kommunikasjon; og ønsker å forbedre sin salgbarhet eller forberede doktor påmelding.

  • Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    MPS-programmet er utviklet for å være et tverrfaglig grad å møte nye bemanningsbehov. Konsentrasjoner finnes i: Human Resource Management, organisatorisk lederskap, Criminal Justice, kjemi, Public Health Administration, sosialt entreprenørskap, Cybersecurity, Information Assurance Management, Web Development, og datanettverk.

  • Fulltid

    På universitetsområdet

    Masterstudiet i kommunikasjon ved Taylor's University fokuserer på kunnskap og ferdigheter som kreves for å utmerke seg innen kommunikasjon og media i dagens samfunn. Den inkluderer praktisk innsats fra fagfolk i bransjen, samt en grundig analyse av case-studier og sentrale problemstillinger.