Mastergrad program

Sammenlign fra Beste Masterstudier

Master

Velkommen til det beste stedet å søke etter ulike grader og programmer på masternivå! Her finner du masterstudier som tilbys av de beste universitetene og handelshøyskolene rundt om i verden! Du kan velge blant våre over 30.000 ulike programmer. Du kan søke etter et passende masterstudium på grunnlag av studieretning, lokasjon, heltid, deltid eller nett-/fjernstudier, og sortere resultatene etter land, by og programtittel. Vi hjelper deg med å navigere i den akademiske verden: Her kan du lete opp mastergraden som best passer dine ønsker, og kontakte skolen direkte!

Fordelene ved å ta en mastergrad

En mastergrad er en mulighet til å ta din utdanning videre til neste nivå. Etter videregående er det mange som tar en bachelorgrad, eller som tar fag eller kurs som tilsvarer bachelornivå. Når de har kommet så langt, går mange studenter ut i arbeidslivet og starter sin karrière på feltet de valgte seg i bachelorgraden. Men det er mer å lære, og det er der en mastergrad kommer inn i bildet. Når du skal ta beslutningen om å melde deg på et masterprogram, bør du vurdere dine overordnede mål. En av de viktigste fordelene ved å ta en mastergrad, er at studenten får undervisning på et høyere nivå og får ta mer avanserte emner. Med en mastergrad kan man søke om jobber på høyere nivå, få høyere lønn, eller til og med arbeide på mer avanserte felt. Arbeidsgivere oppmuntrer ofte de ansatte til å ta en mastergrad, ettersom det viser at studenten er engasjert i fagfeltet sitt.

Hvor lang tid bruker man på en master?

Når det gjelder varighet, er alle programmer ulike. Generelt sett kan de fleste fullføre en mastergrad på 18 til 24 måneder. Det er imidlertid mange som studerer på deltid, noe som betyr at man studerer over lengre tid, og fordeler emnene sine over flere måneder. På noen fagområder, for eksempel avanserte helsetjenester og juss, er det vanlig at studieprogrammene kan ta opptil 36 måneder på heltid.

Når du velger universitetet du vil ta mastergraden din på, vil læreplanen fortelle hvilke konkrete kurs som kreves. Det er allikevel viktig å merke seg at de fleste programmer tillater en viss grad av individuell tilpasning, for å sikre at studenten får den opplæringen han eller hun ønsker.

Ulike masterprogrammer

Det finnes mange ulike typer masterprogrammer, hovedsakelig fordi nesten alle typer bachelorprogrammer kan bygges på med flere kurs for å få en mastergrad. Dette omfatter områder som:

  • Bedriftsledelse, inkludert fordypning i økonomi, HR og markedsføring
  • Tekniske fag og teknologi
  • Juss
  • Biologi og medisin
  • Samfunnsvitenskap
  • Kunst og humanistiske fag

Mange universiteter tilbyr mastergrader som lar studenten fordype seg i fagområdet hun eller han er mest interessert i. Hvis du er ute etter et slikt program, og ikke kan finne det på ett universitet, er det sannsynlig at et annet tilbyr det.

Kostnader

Kostnadene for et masterstudium vil variere svært avhengig av skole og region. Ofte koster det mer å ta kurs på masternivå enn på bachelornivå. Dette henger imidlertid sammen med at kunnskapene man tilegner seg er på et høyere nivå, og man behøver mer avansert teknologi og undervisningsmetoder. Dette gjør at utgiftene på masterprogrammer rundt om i verden både kan være rimelige og svært dyre.

Er du interessert i å melde deg opp til et masterprogram, er det viktig at du først kontrollerer at bachelorgraden din er tilstrekkelig. Deretter kan du lete frem et program som omfatter akkurat det du ser for deg at du vil jobbe med i din fremtidige karrière. Les mer om masterprogrammer her.

Les mer

E-regjeringens Master

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Heltidsstudier 3 semestre February 2018 New Zealand Wellington

E-regjeringen er et voksende område. Etter hvert som vår verden blir stadig mer knyttet til IKT, trenger regjeringen dyktige fagfolk som forstår hvordan man skal håndtere virkningen av disse evolusjonerende teknologiene. [+]

Bedre regjering gjennom teknologi

e-Government Er et voksende område. Etter hvert som vår verden blir stadig mer knyttet til IKT, trenger regjeringen dyktige fagfolk som forstår hvordan man skal håndtere virkningen av disse evolusjonerende teknologiene.

På Victoria's School of Government finner du innovative, nye bruksområder for IKT-bygging, nye måter for samfunn å engasjere seg med regjeringen og bruke offentlige tjenester.

Utvikle kunnskapen og evnen til å implementere og administrere store offentlige IKT-prosjekter, og lære å håndtere endring i følsomme regjeringsmiljøer - balansere behovet for sikkerhet og de ønskede resultatene av interne og eksterne interessenter.... [-]


Master I Moderne Kunst Markeder

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Italia Milan

Master i samtidskunst Markets er en intensiv studie bane som vil gi deg den kunstneriske vokabular og kompetanse til å tolke dynamikk og økonomien i dagens kunstmarkedet. Du vil få mulighet til å bygge nettverk med etablerte fagfolk og for å samarbeide med internasjonalt anerkjente kunstgallerier, auksjonshus, kunstmesser, institusjoner, samlinger og kunstsentre. [+]

MASTER I KONTEMPORARY ART MARKETS

Vår "Learning by Doing" -tilnærming kombinerer tradisjonelle visuelle disipliner med ny digital teknologi og syntetiserer individuell studie med gruppeprosjektarbeid. Vi etablerer en rekke samarbeid og prosjekter med italienske og internasjonale selskaper og institusjoner for å gi studentene praktiske muligheter til å utvikle sin kritiske tenkning, konseptuelle problemløsning og praktiske kunstneriske og designferdigheter.

HVORFOR NABA Å studere i Milano, anerkjent som verdens hovedstad i mote, kunst og design Å samarbeide med over 1000 selskaper, arbeider med virkelige prosjekter og utfyller studiene dine med unike praktikoppgaver Å skaffe en tverrfaglig og multikulturell læringserfaring, med fokus på direkte eksperimentering Å lære av et fremragende fakultet inspirerende yrkesfagfolk og mentorer For å delta på banebrytende programmer som holdes både på italiensk og engelsk, vil det gi deg en internasjonalt anerkjent grad Å studere i et prisbelønt akademi, utvalgt av ledende publikasjoner som Frame Publishers, Domus Magazine og Business of Fashion som en av verdens beste skoler for kunst og design. ... [-]

Master I Information Design

Domus Academy
Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Italia Milan

Master i Information Design har en tverrfaglig tilnærming som kombinerer visuell design, data analyse og kreativ koding. Studentene skal utvikle en skillset og en tenkemåte for å forstå ulike kulturelle, sosiale og økonomiske sammenhenger, oversette kompleks informasjon til engasjerende visuelle former og fortellinger som er lesbar for ulike målgrupper, for å støtte omfattende kommunikasjonsstrategier. [+]

Master i INFORMASJON DESIGN - Opprettholde tilgjengelig kompleks informasjon

'Learning by Designing' er hvordan Domus Academy vil øke karrieren din. Ikke bare er det et sted hvor morgendagens designere kan produsere underverk og overraskelser, det er også et sted hvor elevene kan oppdage nye realiteter og finne faglige baner i tråd med morgendagens markedskrav.

HVORFOR Domus Academy Opplev Milano, verdens hovedstad for mote og design Design din master i et høyt rangert akademi som tilbyr en globalt anerkjent grad Forbedre din kunnskap og kunnskap takket være virkelige prosjekter Bygg ditt eget flerkulturelle og globale nettverk Øk din karriere med vår unike profesjonelle opplevelse Karrieremuligheter ... [-]

Graduate Arkitektur Grader

NewSchool of Architecture and Design
Campus Heltidsstudier 2 - 3 år October 2018 USA San Diego

NewSchool tilbyr flere graduate-programmer i arkitektur for å møte de unike behovene til vår bransje. Mange av våre programmer er Naab akkreditert. NewSchool kan velge å fokusere sine studier i enten Neuroscience for arkitektur eller Healthy Urbanism. [+]

NewSchool tilbyr flere graduate-programmer i arkitektur for å møte de unike behovene til vår bransje. Mange av våre programmer er Naab akkreditert. Ved å be om mer informasjon vår Innmelding Specialist kan forklare de ulike programtilbud i mer detalj for å hjelpe deg å finne den veien som er riktig for deg.

Den Master of Architecture jeg grad er en Naab godkjent grad som forbereder studentene til å forfølge tilstand arkitektur lisensstatusen. Programmet er delt inn i to spor, avhengig av studentens utdanningsbakgrunn. Studenter som har en bachelor i arkitektur fra et program som ikke var Naab akkreditert kan fullføre programmet i to år. Studenter som har en bachelorgrad i et annet felt vil bruke et ekstra år å lære grunnlaget for arkitektur og fullføre graden i tre år. ... [-]


Master Of Finance

Rady School of Management
Campus Heltidsstudier 12 - 15 måneder September 2018 USA La Jolla

The Rady School har en unik posisjon til å tilby en Master of Finance som vektlegger kvantitative metoder, empirisk arbeid og økonomisk økonometri. UC San Diego har en rik tradisjon i empiriske og teoretiske økonometri. Noen av de mest brukte empiriske modellene utviklet seg fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Hovedvekten på strenge empiriske data-drevne metoder skiller Rady School's Master of Finance fra programmer som spesialiserer seg innen økonomi. [+]

STEM Designet Master of Finance-program ved UC San Diego's Rady School of Management forbereder nyutdannede til å takle betydelige utfordringer som står overfor finanssektoren.

Rady School Master of Finance har utdannet stillinger med organisasjoner som Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Dimensional Fund Advisors, UBS og Stanford. Universitet.

The Home of Econometrics

The Rady School har en unik posisjon til å tilby en Master of Finance som vektlegger kvantitative metoder, empirisk arbeid og økonomisk økonometri. UC San Diego har en rik tradisjon i empiriske og teoretiske økonometri. Noen av de mest brukte empiriske modellene utviklet seg fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Hovedvekten på strenge empiriske data-drevne metoder skiller Rady School's Master of Finance fra programmer som spesialiserer seg innen økonomi.... [-]


Profesjonell Master I Fotballbransjen

FBA The Football Business Academy
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 1 år March 2018 Sveits Geneva + 1 fler

FBA tilbyr en profesjonell mester i fotballbransjen som er den første i sitt slag; det er et hybridprogram som tar alle fordelene med elektroniske og fysiske kurs og kombinerer dem med ett unikt program. [+]

Som fotballens virksomhet blir stadig mer profesjonell, blir behovet for ledere med riktig kunnskap og ferdighetssett enda større. Derfor satte fotballakademiet seg sammen med eksperter fra industrien og opprettet et unikt og omfattende program som vil forberede studentene til suksess i den dynamiske, globale fremtiden for fotballbransjen.

Raquel Madruga (FBA 2018 kandidat): "Jeg ville alltid jobbe i fotball, og jeg ønsket å utvide og vite mer om fotballindustrien - FBA-programmet er fantastisk fordi det er veldig interessant og praktisk." Et fakultet i verdensklasse

Programmets faglige styrke er hentet fra FBAs internasjonale fakultet av høyt erfarne fagfolk innen bransjen , som har en lidenskap for undervisning. Våre studenter blir inspirert og mentorisert av Alfonso Roberes (tidligere leder av internasjonal sponsring i Real Madrid), Mayi Cruz Blanco (tidligere leder av kvinners fotballutvikling, FIFA), Dennis Thom (markedsføringsleder, Borussia Dortmund), Giuliano Giorgetti (Media Content Director, Inter Milan), Jérôme Champagne (tidligere FIFA presidentkandidat) og mange andre, som gir våre studenter muligheten til å utvikle en enestående forståelse av den globale fotballbransjen, jobbe med virkelige praktiske saker og utvide nettverksjevnene deres lengre. ... [-]


Master Of International Business (MIB)

Hult International Business School
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Boston San Francisco Kina Shanghai De forente arabiske emirater Dubai Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London New York Cambridge + 9 fler

Basert på vår prisbelønte MBA læreplanen, vil Hult ett års Master of International Business programmet hjelpe deg å få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi. [+]

Få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi med vår Master of International Business program.

Basert på vår prisbelønte MBA læreplanen, Hult ett års Master of International Business Programmet vil hjelpe deg å få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi.

Steder

Start Master of International Business i Boston, San Francisco, London eller Dubai, deretter velge å utforske noen to andre studiesteder som en del av Hult unike Global Campus Rotasjon.

Din Master of International Business ved et blikk

Hvem er dette programmet for?

Kandidater som nylig har uteksaminert fra universitet eller høyskole, samt personer med opptil tre års arbeidserfaring som ønsker å få en bred forståelse i alle områder av internasjonal virksomhet.... [-]


Master I Digital Teknologi Management - Digital Prosjektledelse

Bologna Business School
Campus Heltidsstudier 1 år December 2017 Italia Bologna

Master i Digital Technology Management gir begge disse kompetansene ved å bruke en to-trinns tilnærming: I løpet av første klasse læres klassiske ledelseskurser samt spesialiserte kurs for styring av digital transformasjon til alle deltakerne, mens den andre cicle gir den spesifikke tekniske formasjonen For spesialisering i Digital Project Management. [+]

Oversikt

Den digitale transformasjonen er dypt forandret organisasjonen av moderne bedrifter og deres ledelsesstruktur. Moderne, innovative bedrifter trenger dyktige ledere som har både de tekniske kompetanse til å mestre de nye digitale teknologier, og de lederegenskaper som kreves for beslutningsposisjoner.

Master i Digital Technology Management gir begge disse kompetansene ved å bruke en to-trinns tilnærming: I løpet av første klasse læres klassiske ledelseskurser samt spesialiserte kurs for styring av digital transformasjon til alle deltakerne, mens den andre cicle gir den spesifikke tekniske formasjonen For spesialisering i Digital Project Management. Kursene vil dekke de nyeste teknikkene og verktøyene, samt deres industrielle applikasjoner, med fokus på de nye forretningsmulighetene og utfordringene som følge av dem.... [-]


Grenoble Master I International Business (MIB)

GISMA Business School
Campus Heltidsstudier 24 måneder September 2018 Tyskland Berlin

Den Grenoble MIB-programmet bruker et internasjonalt perspektiv å nærme seg sentrale begreper og ferdigheter for vellykket ledelse. Programmet undersøker de mest grunnleggende konseptene i internasjonal virksomhet, inkludert markedsføring, regnskap, forretningslov og strategisk ledelse. [+]

Den Grenoble MIB-programmet bruker et internasjonalt perspektiv å nærme seg sentrale begreper og ferdigheter for vellykket ledelse. Programmet undersøker de mest grunnleggende begreper i internasjonal business, inkludert markedsføring, regnskap, forretningsjuss, og strategisk ledelse. Gratis nybegynner tyskundervisning for alle studenter.

2: en lavere grad fra et anerkjent universitet [-]

MPA – Master of Public Administration

Unicaf University
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Kypros Larnaca USA Hell's Kitchen Hellas Athen Romania Bucuresti Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos State Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros Online + 27 fler

The MPA has been designed to develop professionals in the public sector, who understand the increasingly complex issues shaping policies and projects at the local and national level, and who have the necessary analytical and managerial skills to apply their knowledge to real-world situations. [+]

The MPA has been designed to develop professionals in the public sector, who understand the increasingly complex issues shaping policies and projects at the local and national level, and who have the necessary analytical and managerial skills to apply their knowledge to real-world situations. The Master in Public Administration programme equips graduates with the skills, perspectives and understanding needed to function effectively in solving problems and tackling challenges within the wider public sector.

Delivery Mode

Online and through Supported Open Learning

Entry Requirements Regular admission to a Master’s programme requires an accredited Bachelor degree Applicants with an accredited Master’s degree will also be considered for entry HND Relevant holders with good relevant work experience (post graduation) may be considered for entry English proficiency (if the Bachelor degree was not taught in English) Updated CV One official letter of recommendation (either Academic or Business) Personal Statement (minimum 500 words) Copy of passport or ID Pathway UU-FNT-203-ZM Introduction to Master Degree UU-MPA-7000 Policy Analysis: Frameworks, Approaches and Values UU-MPA-7010 Contemporary Public Policy: Theoretical Perspectives UU-MPA-7020 Public Management UU-MPA-7030 Ethics in Public Administration UU-MPA-7040 Governance and Public Policy UU-MPA-7050 Managing Human Resources in the Public Sector UU-MPA-7060 Strategic Thinking and Planning UU-MPA-7070 Electronic Governance and Statistical Applications UU-MPA-7080 Research Project UU-Msc-IND100-ZM Induction Module [-]

Master I Internasjonal Turisme Ledelse

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus Heltidsstudier October 2018 Spania Madrid Barcelona

Master i International Tourism Management, hovedfag i ledelse av internasjonale turistreisemål, er utformet for å utruste fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter i turistnæringen. [+]

Master i International Tourism Management

Den Master i International Tourism Management, Hovedfag i Management of International Tourism Destinations er utformet for å utruste fagfolk og ledere til å lede globale forretningsprosjekter i turistnæringen.

Grunner til å ta Master:

Den spanske versjonen av denne master er rangert blant de 100 beste mestere i verden i Tourism & Hospitality kategori, i henhold til de EDUNIVERSAL beste Masters Ranking Wide 2015-2016. Den spanske versjonen av denne master er den tredje beste Master i Spania. Ostelea er et tilknyttet medlem av Tourism Organization (WTO). Medlemskap i WTO garanterer den faglige kvaliteten på programmet. Ostelea er medlem av Asociación Española de Profesionales del Tourism (AEPT - spanske foreningen for turisme Professionals). Profesjonelle praksisplasser i bedrifter og institusjoner knyttet til sektoren. Deltakelse i sektoren messen: Studenter fra økten oktober delta på Fitur messen (Madrid), anses å være den nest viktigste turistmessen i verden. Internasjonale fakultetet: Noe av innholdet på enkelte kurs vil bli undervist av forelesere fra Ostelea partner universiteter og handelshøyskoler. Mål ... [-]

Hoved Sensor Systemutvikling (SSE)

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Nederland Groningen

Denne mester forbereder deg for en lys fremtid i den fascinerende verden av avanserte sensor applikasjoner. Et domene som vokser raskt, og gir alle slags interessante prospekter for deg, ambisiøse ingeniører. Innenfor globalt viktig domenet av helse, vil sensor programmer gi helt nye måter å overvåke, helbrede, behandle og omsorg for mennesker. [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Lidenskapelig om teknologi og ingeniørkunst?

Er du åpen tenkende, liker du å strekke grenser for å finne ut hva som er der ute? Kan du bruke deg selv, utvikle nye måter å flytte teknologien fremover, spesielt i helse-domenet? Så ta deg tid til å vurdere muligheten til å bli med oss ​​i ett år for å fullføre Sensor System Engineering (SSE) æresbevisninger masterstudiet.

Programoversikt Generell kunnskap om sensor programmer som trengs for alle typer spesialisering Spesialisert kunnskap involverer sensorer i helse- domene Honours innhold Masteroppgave prosjekt (30 stp)

Generell kunnskap om sensor programmer som trengs for alle typer spesialisering... [-]


Master Arkitektonisk Utforming

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Kina Suzhou

Kina er et arkitektonisk og urban laboratorium og XJTLU Department of Architecture toårige mars (Des) masterstudium engasjerer med denne risikotaking, fremtidsrettet og utfordrende agenda. [+]

Oversikt

Master of Architectural Design Programmet forbereder studentene for en internasjonal karriere i arkitektur, skape broer mellom østlig og vestlig kultur. Forstå mobilitet som en av de viktigste betingelsene for global modernitet, tiltrekker programmet internasjonale studenter forbereder seg til en karriere knyttet til Kina, samt innenlandske studenter forbereder seg til både nasjonale og internasjonale karrierer. Programmet fokuserer på arkitektonisk utforming studio så vel som på humanistiske og tekniske moduler i utarbeidelsen av enten profesjonelle praksis eller PhD-nivå studier.

Dette programmet er laget for å levere alle de læringsutbyttet som er definert av Royal Institute of British Architects (RIBA) for å kvalifisere seg til RIBA del 2 validering, som er den andre av tre etapper i det formelle utdanningssystemet prosessen som kreves for å registrere deg som profesjonell arkitekt i Storbritannia.... [-]


Master I Internasjonal Virksomhet (mib) (europeisk Og Oss Akkrediteringer)

The International University in Geneva
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år February 2018 Sveits Geneva + 1 fler

Master of International Business (MIB) er beregnet for studenter interessert i å forfølge karrierer i internasjonal business management. Graden er rettet mot de senere studenter eller arbeider fagfolk med mindre enn to års erfaring. MIB gir en omfattende innføring i internasjonal business: hvordan selskapene markedet og operere på et internasjonalt nivå? Hva er kommunikasjon og kulturelle utfordringer for virksomheter i dag? Hva er de etiske og sosiale ansvar i forretningsverdenen? [+]

Viktigste fordelene med Master of International Business Sveits er et dynamisk og flerkulturelt læringsmiljø; En oversikt over viktige forretnings teorier og praksis; Praktisk kommunikasjon og forhandlingsteknikk for å angi flerkulturell arbeidsplass; Innsikt i de nyeste globale business trender og utfordringer; PROFIL

Master of International Business (MIB) er beregnet for studenter interessert i å forfølge karrierer i internasjonal business management. Graden er rettet mot de senere studenter eller arbeider fagfolk med mindre enn to års erfaring. MIB gir en omfattende innføring i internasjonal business: hvordan selskapene markedet og operere på et internasjonalt nivå? Hva er kommunikasjon og kulturelle utfordringer for virksomheter i dag? Hva er de etiske og sosiale ansvar i forretningsverdenen? ... [-]


Mastergrad I Finans Og Kontroll

Meliusform Business School
Campus eller nettstudier Deltid 5 måneder November 2018 Italia Roma Milan + 1 fler

The Master (det opprinnelige navnet "Master i regnskap, finans og kontroll) har dannet, i løpet av sine tidligere utgaver (siden 1997), mer enn 1000 deltakere, inkludert nyutdannede og fagfolk fra rådgivning og bedrifter Studies, alltid får en 'høyt anslag av dommen i vitnesbyrdene til kurset. [+]

Fra uttalelser til planlegging Systems, til Financial Programmering for voksende selskaper og overvinne mulige tilstander av krisen

5 måneder - 40 leksjoner - 20 Weekend - 160 timer i klasserommet Leksjoner i Formel lørdag - fra 09:30 til 18:30

The Master (det opprinnelige navnet "Master i regnskap, finans og kontroll) har dannet, i løpet av sine tidligere utgaver (siden 1997), mer enn 1000 deltakere, inkludert nyutdannede og fagfolk fra rådgivning og bedrifter Studies, alltid får en 'høyt anslag av dommen i vitnesbyrdene til kurset.

Tilstedeværelsen i opplæringsprogrammet av et stort antall øvelser (med bruk av Excel ®), og mulighet for deltakeren å overvinne eventuelle fravær i retten via video-leksjoner (eksklusiv e-læringsplattform, også for vitenskapelige studier) tillot dette Master å nyte alltid en anerkjennelse av fortreffelighet ved fagmiljøet (alle mastermodulene er akkreditert i henhold til fullmakten av National Council of Chartered Accountants og revisorer) og fra klienten selskaper, som beskriver det som en hendelse fra den praktiske og operative innhold, vanskelig å imitere for innovasjon av innholdet, for påliteligheten av sin ekspert fakultetet og engasjementet til plasseringstjeneste.... [-]