22579 Master Programmer 2024

Master Programmer 2024Filter
    • Neuchâtel, Sveits
    • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 1 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    FIFA Master - International MA in Management, Law and Humanities of Sport ble nylig rangert som #1 Postgraduate Sport Management-kurs i Europa for en rekord ellevte gang i den innflytelsesrike 2023 SportBusiness Postgraduate-rangeringen. FIFA Master kombinerer en virkelig internasjonal og tverrfaglig tilnærming.

    • Aarhus, Danmark

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Enten du er interessert i komplekse algoritmer, maskinlæring, IT- og cybersikkerhet, logikk og semantikk, pervasive computing, eller noe helt annet innen datavitenskap, vil dette programmet tillate deg å spesialisere deg i områder du velger.

    • Borås, Sverige

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vil du forme fremtidens IT? Ønsker du en spennende og tilfredsstillende karriere som påvirker, leder og støtter den globale IT-bransjen? Ønsker du den solide utdanningsbakgrunnen som gjør dette til en realitet, så er vårt Masterprogram (Ettår) i Informatikk – Datadrevet IT-ledelse programmet for deg. I dette programmet vil du utvikle kunnskap for å forme fremtiden til IT.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi lever i en globalisert verden der selskaper i økende grad velger sentralisering i sine operasjoner. I dette miljøet, logistikk, drift, innkjøp, anskaffelser og distribusjon av sine produkter eller tjenester blitt en viktig pilar for differensiering og kundeservice. Videre er Barcelona konfigurert som en av de viktigste byene i Europa logistikk, både beliggenheten og anlegg og infrastruktur operatører, og derfor med antall selskaper i denne sektoren.

    • Madrid, Spania
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 2 more

    Fulltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master på heltid, akkreditert av Conférence des Grandes Écoles i Frankrike. Undervist i Madrid og London ESCP Business School Campus, vil MSc in Real Estate gi deg nødvendige ferdigheter og nettverk for å lykkes i denne fascinerende og konkurransedyktige sektoren, i en internasjonal forretningssammenheng. Undervist av verdenskjente fakultetet og gjesteekspertutøvere, vil deltakerne motta en banebrytende utdanning som kombinerer teori med praktisk anvendelighet for å bli ledere i bransjen.

    • Sabadell, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I et informasjonssamfunn preget av brukerens aktive deltakelse, blir grensesnittet et grunnleggende element i interaksjon mellom mennesker og gjenstander. Gjennom grensesnittet kan brukeropplevelser vise vei for et selskap og også for hele markedet: selskaper må ikke lenger bare selge sine produkter eller tjenester, men de må også skape minneverdige opplevelser for forbrukerne.

    • Syracuse, USA
    • Online USA

    Fulltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Syracuse Universitys CSWE-akkrediterte online Master of Social Work-program forbereder neste generasjon sosialt arbeidsledere gjennom vekt på digital innovasjon og sosial rettferdighet. Ingen GRE-poeng er nødvendig for å søke, og programmet tilbyr tradisjonelle og avanserte stående spor. Lære mer.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få en Master of Applied Data Science online fra UNC-Chapel Hill. Bygg den tekniske ekspertisen og den virkelige erfaringen for å fremme din datavitenskapskarriere og påvirke livene i North Carolina og utover.

    • Boston, USA

    Fulltid, Deltid

    20 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ingen GRE kreves for å søke Simmons' respekterte, MS i atferdsanalyse med ABAI-verifisert kurssekvens. Oppgrader om 20 måneder med kunnskapen til å ta BCBA®-eksamenen og påta seg lederroller i det voksende feltet anvendt atferdsanalyse.

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    18 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Den elektroniske Master of Arts i psykologi programmet fra Pepperdine University gir en bred forståelse av menneskelig atferd og praktisk kunnskap om hvordan psykologiske konsepter kan brukes på ulike faglige innstillinger. Studentene lærer å vurdere personlighet og intelligens og behandle mentale og følelsesmessige lidelser. Læreplanen forbereder nyutdannede til å forfølge doktorgradsstudier, lisens som klinisk psykolog, eller en karriere innen human service.

    • Berkeley, USA

    Fulltid

    20 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tjen Masters of Information and Cybersecurity online fra UC Berkeley's School of Information på så få som 20 måneder. Uten GRE / GMAT-score som kreves for å søke, kan du delta på UC Berkeley hvor som helst i verden og lære å bruke kryptering, digitalt personvern og nettverkssikkerhetsferdigheter.

    • Valencia, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    The Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention er en grad etterspurt i næringslivet, et perfekt supplement og hjelp for studenter med universitetsgrader som ønsker å jobbe i bransjen.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Neuroscience Business School lar studentene få en ny visjon om virksomheten for bedre å forstå kundene sine og lage produkter og tjenester tilpasset det de virkelig trenger og verdsetter. Neuromarketing er en disiplin som bidrar til å forhindre de vanligste feilene og feilene i markedsføringsverdenen, som lar deg tilpasse virksomheten din til dagens situasjon, lage nye produkter tilpasset forbrukernes behov og utvikle optimale markedsføringsstrategier for å vokse vellykket.

    • Online USA

    Fulltid

    15 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den nettbaserte mastergraden i produktledelse fra University of Maryland er designet for å hjelpe deg med å utvikle deg som en pålitelig produktsjef, utstyrt til å lede produktets livssyklus fra oppdagelse til levering. På bare 15 måneder vil de fleksible nettkursene forberede deg til å gå inn i denne karriereveien med høy vekst og utvide dine profesjonelle muligheter.

    • Online USA
    • Evanston, USA

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MFT@Northwestern utstyrer fremtidige utøvere med et systemisk og integrerende perspektiv for å fokusere på kundenes bekymringer innenfor relasjonelle og større systemiske kontekster. Studentene får verktøy for å verdsette klientmedvirkning ved å se behandlingsplaner med en sosial rettferdighetslinse.