close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Radio-studier i Kasakhstan

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner. Området for radiostudier omfatter ikke bare radioens påvirkning på kultur, men også komponentene i kommunikasjon som f… Les mer

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Området for radiostudier omfatter ikke bare radioens påvirkning på kultur, men også komponentene i kommunikasjon som følger med produksjonen av radio. Noen elementer som kan bli studert sammen med radioteknologi inkluderer publikum, bransjestruktur og etikk av show.

Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.

Mastergrad i Radio-studier i Kasakhstan

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Central-Asian University
Almaty, Kasakhstan

Opprettet i 1997 i Almaty. Grunnlegger, president og første rektor ved universitetet er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatai Alievich.

Opprettet i 1997 i Almaty. Grunnlegger, president og første rektor ved universitetet er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatai Alievich. -
Master
Engelsk, Japansk
sep. 2021
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre