MASTERSTUDIES

Master programmer i Radio-studier i Syracuse USA

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Området for radiostudier omfatter ikke bare radioens påvirkning på kultur, men også komponentene i kommunikasjon som følger med produksjonen av radio. Noen elementer som kan bli studert sammen med radioteknologi inkluderer publikum, bransjestruktur og etikk av show.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Syracuse er en by i delstaten New York som har en befolkning på rundt 150.000. Men at befolkningen svulmer hvert år kommer skoleåret når studenter flytte inn i byen.Studiestedene er det sentrale punktet i byen og er kjent over hele USA og verden

Beste studieprogrammer Mastergrad program i Radio-studier i Syracuse i USA

1 Resultater i Radio-studier, Syracuse Filter

Mester i tv, radio og film

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Våre uteksaminerte tv-, radio- og filmprogram viser deg hvordan filmer styres, hvordan TV- og filmskript skrives og hvordan radioprogrammer blir produsert. Du lærer å fortelle ...

Les mer