close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Radiokringkasting i Kasakhstan

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.Mastergrad i Radiokringkast… Les mer

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.

Mastergrad i Radiokringkasting i Kasakhstan

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Central-Asian University
Almaty , Kasakhstan

Opprettet i 1997 i Almaty. Grunnlegger, president og første rektor ved universitetet er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatai Alievich.

Opprettet i 1997 i Almaty. Grunnlegger, president og første rektor ved universitetet er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatai Alievich. -
Master
Engelsk, Japansk
sep. 2021
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre