close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Regnskap i Jordan

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.Regnskap er et studieområde som omfatter analyse av et selskaps eller organisasjons økonomiske aktiviteter. Denne informasjonen blir så rapportert tilbake til enten ledelsen, kreditorer eller inv… Les mer

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Regnskap er et studieområde som omfatter analyse av et selskaps eller organisasjons økonomiske aktiviteter. Denne informasjonen blir så rapportert tilbake til enten ledelsen, kreditorer eller investorer. Regnskap kan også bli referert til som finansiell rapportering.

Det er offisielt kjent som Hashemite Kingdom of Jordan. Jordan er funnet i Asia. En to-års syklus av pre-school, 10 år for grunnleggende, obligatorisk utdanning og videregående for to år er utdanningssystemet er opprettholdt her. Så du sitter for Tawjihi.

Mastergrad i Regnskap i Jordan

Minimér
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
جامعة عمان الأهلية
Amman, Jordan

Master of Accounting and Finance - College of Business

Master of Accounting and Finance - College of Business -
Master
Fulltid
Engelsk, Arabisk
sep. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre