$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Masterstudier i Regnskap i Birmingham USA 2023

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.Regnskap er et studieområde som omfatter analyse av et selskaps eller organisasj… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Regnskap er et studieområde som omfatter analyse av et selskaps eller organisasjons økonomiske aktiviteter. Denne informasjonen blir så rapportert tilbake til enten ledelsen, kreditorer eller investorer. Regnskap kan også bli referert til som finansiell rapportering.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Befolkningen i Birmingham er en av de største i delstaten Alabama, og dermed har mange høyskoler og universiteter for å imøtekomme det. Det er store høyskoler som spenner fra medisin til lov og sykepleie.

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Alabama at Birmingham Collat School of Business
Birmingham, USA

UAB Collat School of Business har en egen regnskapsakkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), den høyeste æren en handelshøyskole kan opp ... +

UAB Collat School of Business har en egen regnskapsakkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), den høyeste æren en handelshøyskole kan oppnå for sine regnskapsprogrammer. -
Master
Engelsk
Campus
Nettstudier