close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Sibiu i Romania 2021

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning. Etter å tjene… Les mer

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Etter å tjene en bachelorgrad, mange studenter velger å øke sin erfaring og utdanning ved å forfølge en Master. En Master kan ta omtrent to år å tjene, og det finnes programmer som tilbys i mange forskjellige områder, slik at elevene kan finne en vekt som fungerer for dem og deres mål.

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Master programmer i Sibiu i Romania

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universitatea Româno-Germană din Sibiu
Sibiu, Romania

Studiet på Det økonomiske fakultet har et oppdrag som er fokusert på utdanning og vitenskapelig forskning, men korrelert med institusjonsoppdraget.

Studiet på Det økonomiske fakultet har et oppdrag som er fokusert på utdanning og vitenskapelig forskning, men korrelert med institusjonsoppdraget. -
Master
Rumensk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter