close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Samfunnsgeografi på Island

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner. Menneskelig geografi er vanligvis studiet av hvordan folk påvirker endringen i deres lokaliserte miljøer, og hvordan geo… Les mer

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Menneskelig geografi er vanligvis studiet av hvordan folk påvirker endringen i deres lokaliserte miljøer, og hvordan geografisk plassering av bestemte grupper av mennesker påvirker de fleste aspekter av livet, inkludert deres økonomi, fellesskap og kulturelle verdier.

Ligger ved samløpet av Arktis og Nord-Atlanteren hav, er Republikken Island kjent for å være et nordisk Island landet. Utdanningssektoren er håndtert av departementet for utdanning, vitenskap og kultur. Læreplanen 's og politikk er dermed skissert av departementet.

Master i Samfunnsgeografi på Island

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University Centre of the Westfjords
Ísafjörður , Island

Coastal Communities and Regional Development er et internasjonalt, tverrfaglig masterstudium om utvikling av landlige og avsidesliggende områder i fortiden og i fremtiden.

Coastal Communities and Regional Development er et internasjonalt, tverrfaglig masterstudium om utvikling av landlige og avsidesliggende områder i fortiden og i fremtiden. -
Master
Fulltid
18 - 24 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre