$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Eastern Province i Sierra Leone 2022/2023

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.Brukskunst er a… Les mer

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Brukskunst er avgjørende for å gjøre tiltalende design i alle områder av livet. Uten dem, ville verden være utrolig kjedelig. En Master i Applied Arts gir deg en dypere forståelse for bruk av kunst i disse praktiske felt.

Det er tre store universiteter i Sierra Leone som tiltrekker både lokale og internasjonale studenter. I tillegg er det flere spesialiserte institusjoner for høyere utdanning som fokuserer på opplæring av fremtidige lærere samt fasiliteter som fokuserer på opplæring prester.

Minimér
Les mer om å studere i Sierra Leone
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Bear Valley Bible Institute
Kenema, Sierra Leone

Bear Valley Bible Institute tilbyr to mastergrader for forkynnere og kristne arbeidere i Herrens kirke: Master of Biblical Studies og Master of Theological Studies degree.

Bear Valley Bible Institute tilbyr to mastergrader for forkynnere og kristne arbeidere i Herrens kirke: Master of Biblical Studies og Master of Theological Studies degree. -
Master
Engelsk
Campus