close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Kenema i Sierra Leone 2021

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt. Tjene en Master krever to års utdanning etter å tjene en bachelor. Denne avans… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Tjene en Master krever to års utdanning etter å tjene en bachelor. Denne avanserte grad kan hjelpe elevene til å nå sine pedagogiske og faglige mål, som påkjenningene av et masterprogram hjelp trene studentene i de ferdigheter og kunnskap de trenger for å lande karrieren til sine drømmer.

Det er tre store universiteter i Sierra Leone som tiltrekker både lokale og internasjonale studenter. I tillegg er det flere spesialiserte institusjoner for høyere utdanning som fokuserer på opplæring av fremtidige lærere samt fasiliteter som fokuserer på opplæring prester.

Master programmer i Kenema i Sierra Leone

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Bear Valley Bible Institute
Kenema, Sierra Leone

Bear Valley Bible Institute tilbyr to mastergrader for forkynnere og kristne arbeidere i Herrens kirke: Master of Biblical Studies og Master of Theological Studies degree.

Bear Valley Bible Institute tilbyr to mastergrader for forkynnere og kristne arbeidere i Herrens kirke: Master of Biblical Studies og Master of Theological Studies degree. -
Master
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre