MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrad studier i Singapore 2019/2020

 Singapore er ei øy som befinner seg i Sørøst-Asia. Med fire offisielle språk, er det en sammensmeltning av kulturer – og dette tiltrekker mange internasjonale studenter og fagfolk fra over hele verden. Over en tredjedel av Singapores befolkning er utenlandsk, og landet har en høyt utviklet økonomi. Alle disse egenskapene gjør Singapore til et fantastisk sted å ta en mastergrad.

Singapore har et verdensledende utdanningssystem og har blitt anerkjent og lovprist av utdanningsministre over hele verden. Du kan ta mastergrad i Singapore  enten ved en offentlig eller privatskole. Flere av universitetene i Singapore er etablerte forskningsuniversiteter som er verdenskjente, og de tilbyr et bredt spekter av fristende masterprogrammer. Emner tilgjengelige for mastergradsstudier i Singapore inkluderer business, økonomi, informatikk, ledelse, regnskap, jus og samfunnsvitenskap, bare for å nevne noen.

Det er ingen grunn til ikke å vurdere å ta en mastergrad i Singapore. For å se mulighetene som finnes, bla gjennom listen under!

 

treff Filter

Master luftfart

Singapore Aviation Academy
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Singapore Singapore Online

The Master of Aviation (MAV) er et avansert faglig program som gir deg muligheten til å få ferdigheter og kvalifikasjoner som trengs for å betydelig forbedre dine karrieremuligheter i internasjonalt konkurransedyktig flysektoren.

MIT-SUTD Dual Masters' Program

Singapore University of Technology and Design
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Singapore

Master of International Business

Curtin Singapore
Campus Heltid studier 1 - 1 år August 2020 Singapore

Curtin University Master of International Business ble rangert som topp 6 International Management program i Australia ved den prestisjetunge EDUNIVERSAL Masters Ranking i 2015/16.

Master of supply chain management

Curtin Singapore
Campus Heltid studier 1 - 1 år August 2020 Singapore

Dette programmet ble rangert topp 40 i verden i de beste Masters rangering for Supply Chain og Logistics (EDUNIVERSAL Vurderinger og rangering 2015/16) Programmet er akkreditert av Chartered Institute of Purchasing og Supply og nyutdannede kan være kvalifisert for fullt medlemskap status med 3 års arbeidserfaring.

Master of global business

S P Jain School of Global Management Singapore
Campus Heltid studier 16 måneder Kontakt skolen Singapore

Master of Global Business (MGB) er et 16-måneders *, full-time kurs utformet for å gi nyutdannede grundig tverrfaglig kunnskap om virksomheten og en god forståelse av hvordan bedrifter opererer i et globalt miljø. Kurset gjør bruk av en blended learning modell som inkluderer simuleringer, gruppearbeid, real-world case-studier, slik at studentene skal forholde teoretiske aspekter av virksomheten til de praktiske utfordringene dagens globale bedriftsledere.

MRes Politics with (Language)

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Singapore + 2 fler

MRes i økonomi og ledelse

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Singapore + 2 fler

Den MRes i økonomi og ledelse grad på SOAS er unikt i to henseender. For det første kombinerer den en bred opplæring i kvantitative og kvalitative forskningsmetoder som brukes i økonomi- og ledelsesstudier. For det andre, på grunn av forskerbakgrunnen til akademikere ved SOAS og deres regionale kompetanse, kan de kvalitative og kvantitative forskningsmetoder som er innført, brukes i sammenheng med utviklings- og fremvoksende økonomier.

Master i Internasjonal Business (MIB)

Grenoble Ecole de Management
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Tyskland Berlin Frankrike Grenoble Île-de-France Singapore + 4 fler

Bli med på et doktorgradsprogram med et virkelig internasjonalt perspektiv, og håndterer mulighetene og utfordringene i det globale organisasjonsmiljøet. Denne mastergraden er internasjonalt anerkjent og undervises utelukkende på engelsk.

Master i finans

ESSEC Business School
Campus Heltid studier 15 måneder September 2020 Frankrike Cergy Singapore + 1 fler

The Master i finans, anerkjent av den franske høyere utdanning og forskningsdepartementet som Master, og rangert syvende beste Master i Finance over hele verden av Financial Times i 2016, er et graduate program skreddersydd til individuelle behov og mål.

Master i ledelse

ESSEC Business School
Campus Heltid studier 2 - 3 år Kontakt skolen Frankrike Cergy Singapore + 1 fler

MSc i ledelse, rangert 3. verden over i beste mastergrad i økonomi, er et fulltids og intensivt 2-3 års program. Det smelter utmerket akademisk undervisning, med virkelig profesjonell erfaring med noen av verdens mest spennende selskaper.

Master of Engineering - Engineering Management (University of South Australia)

Kaplan Singapore
Campus Deltid 15 måneder Kontakt skolen Singapore

Denne mastergraden nærmer seg læring til profesjonell praksis. Du vil anvende teorier og ferdigheter utviklet, til et praktisk industriprosjekt i din interesseområde, eller til en mindre avhandling knyttet til en forskningsinstitusjon tilknyttet Engineering School.

Master of Leadership in Organizational Learning (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deltid 12 måneder April 2020 Singapore

Master of Leadership på Monash University lærer deg å lede med tillit. Ledelse ved Monash University adresserer menneskets og læringsdimensjonene av organisasjoner. Det er dette menneskelige fokus som setter kurset fra hverandre.

Master of Counseling (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deltid 12 - 18 måneder April 2020 Singapore

Master of Counseling i fakultetet for utdanning er et ferdighetsbasert kurs egnet for de med interesse for rådgivning. Det læres av akademikere med lang erfaring som profesjonelle rådgivere / psykologer. Den kan fullføres i 12 måneder, 18 måneder eller 24 måneder som deltidsstudie avhengig av inngangsnivået.

Master of Education (Monash University)

Kaplan Singapore
Campus Deltid 12 måneder April 2020 Singapore

Dette kurset omhandler læring i skoler, arbeidsplasser og samfunn. Den forbinder forskning og praksis for å gjøre deg til en sterkere tenkemann, en engasjert utøver og en avansert spesialist innen utdanning.

Master of IT i Business (MITB)

Singapore Management University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 2 år Åpen påmelding Singapore + 1 fler

Den definitive Master of IT in Business (MITB) Programmet vil gi deg en enestående kant med kunnskap om data, prosesser, teknologi