Mastergrad i Skatterett i Europa

Beste studieprogrammer Mastergrader i Skatterett i Europa 2018/2019

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Mastergrad program i Skatterett i Europa

Les mer

LLM i europeisk og internasjonal skatterett

Lund University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Sverige Lund

Den Masterprogram i europeisk og internasjonal skatterett tilbyr en unik kombinasjon av spesialist kurs i både direkte og indirekte beskatning med spesiell fokus på EU-lov, designet for å møte kravene i markedet for cutting-edge kunnskap om multi-rettslige skattespørsmål [+]

Programoversikt

Skatter er i hjertet av mange beslutninger i næringslivet og regjeringen. I en verden der handelen er global, er kunnskap om kun interne regler utilstrekkelig. Med vår Master i europeisk og internasjonal skatterett vil du være i stand til å hjelpe bedrifter og institusjoner opererer i et globalt sammenheng med EUs juridiske rammeverket i fokus.

EU er en av verdens største og viktigste økonomier. De som er interessert i å gjøre forretninger innen EUs medlemsland må kjenne de skatteregler og praktiseringen av gjeldende lover. I dette programmet vil du få en dypere forståelse av EUs juridiske systemet og hvordan skattelovgivningen i EUs indre marked opererer i et grenseoverskridende sammenheng. Videre vil du lære hvordan du kan finne og bruke EU og internasjonal juridisk materiale.... [-]