MASTERSTUDIES.NO

Topp universiteter Mastergrad studier i Slovakia 2019/2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En Master er et graduate-nivå faglig program som tar ca to år utover en bachelorgrad å motta. Masteroppgave tilbys i mange forskjellige spesialiteter, og avhengig av skolen, kan de også bli tilbudt på nettet eller i person. Tjene en Master kan føre til økte jobbmuligheter for akademikere.

 

 

Slovakia eller slovakiske republikk (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navnene er offisielt anerkjent), er et land i Sentral-Europa. Slovakia er medlem av EU, så hvis du er statsborger i et annet medlemsland, kan du lovlig bor og arbeider i Slovakia uten restriksjoner. Comenius Univerzity er den eldste eksisterende slovakisk universitetet i Bratislava.

Masterstudier i Slovakia

treff Filter

Master i økonomi og International Business Management

Pan-European University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Slovakia Bratislava

Nyutdannede fra masterprogrammet innen International Business er forberedt på å kunne utføre alle ledende, ledelsesfunksjoner i fagområdet.

Master i internasjonale relasjoner og diplomati

Pan-European University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Slovakia Bratislava

Det legges vekt på dyp kunnskap og forståelse av ulike aspekter av internasjonale relasjoner - hovedsakelig politiske, økonomiske, juridiske, kulturelle aspekter, etc. og kommunikasjonsevner, inkludert kommunikasjon innen internasjonale lag.

Master i psykologi

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Slovakia Košice

Mastergradsprogrammet Psykologi forbereder kandidater til praksis i tre grunnleggende områder: klinisk psykologi, rådgivning og skolesykologi, og psykologi av arbeid og organisasjoner. I løpet av studiet vil kandidatene tilegne seg teoretisk kunnskap og praktisk kompetanse for diagnostikk, intervensjon, forebygging og forskning på ovennevnte områder. Studien tillater spesialisering ved å velge obligatoriske fag og gir universell psykologisk utdanning som gjør det mulig å bli vellykket på ulike felt i ulike stillinger.

Master i internasjonale relasjoner: europa i Visegrad perspektiv

Matej Bel University
Campus Heltid studier 4 semestre September 2020 Slovakia Banská Bystrica

Over 4 semestre, skal studenten få innsikt og dybde av kunnskaper i International Relations som de studerer ved en kombinasjon av forskjellige universiteter.

Master i finans, bank, og investeringer

Matej Bel University
Campus Heltid studier 2 finn din doctor juris September 2020 Slovakia Banská Bystrica

Nyutdannede av dette programmet kan utføre et bredt spekter av jobber i en rekke ulike bransjer og andre sektorer av både nasjonale og internasjonale økonomien.

Master i markedsføring og ledelse av virksomheten

Matej Bel University
Campus Heltid studier 2 finn din doctor juris September 2020 Slovakia Banská Bystrica

Programmet "Marketing Management of Business" søker å utvikle elevenes kompetanse i eksakte analysemetoder, evner til å identifisere faktorer som bestemmer utviklingen av en bedrift og dens miljø, for å identifisere en markedsmulighet, å anslå trusler og mulige konsekvenser for næringslivet , for å administrere tilbudet, slik som å gripe sjansen.