MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrader i Slovenia 2019/2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Etter å tjene en bachelorgrad, mange studenter velger å øke sin erfaring og utdanning ved å forfølge en Master. En Master kan ta omtrent to år å tjene, og det finnes programmer som tilbys i mange forskjellige områder, slik at elevene kan finne en vekt som fungerer for dem og deres mål.

 

Slovenia (Slovenija) er medlem av EU, Schengen-avtalen og NATO. Tidligere en av Jugoslavia 's seks konstituerende republikker, ble dagens Slovenia uavhengig i 1991. Slovenia har fire universiteter, som ligger i Ljubljana, Maribor, Nova Gorica og Koper.

Masterstudier i Slovenia

treff Filter

Europeisk master i turisme ledelse

University of Southern Denmark
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Danmark Kolding Slovenia Ljubljana Spania Girona + 4 fler

Det toårige heltidsintegrert europeiske masterprogrammet tar sikte på å kvalifisere kandidater til å håndtere de store utfordringene som står i moderne turisme ...

Master i styring av smarte byer

DOBA Business School
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Oktober 2019 Slovenia Maribor + 1 fler

Byer og lokalsamfunn er de viktigste stedene for viktige utfordringer i moderne tid, som vi må forstå og kunne løse ved å inkludere medborgere for å styrke bærekraftig utvikling og livskvalitet. En smart by er en by som er basert på borgernes behov, og som bruker avansert teknologi for å fremme konkurranseevne, bærekraftig utvikling og en bedre livskvalitet.

Master i Internasjonal Business Management

DOBA Business School
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Oktober 2019 Slovenia Maribor + 1 fler

Bedrift og organisasjon er en viktig del av det moderne livet. Fullt godkjent program International Business Management møter de fremvoksende behovene til dagens jobber i markedet og hjelper elevene gjennom samarbeid å skaffe seg kunnskap til å styre sin egen virksomhet og nettverk.