close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Salt i Spania 2021

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt. Tjene en avansert grad som en Master tilbyr muligheten til å øke din kompetans… Les mer

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Tjene en avansert grad som en Master tilbyr muligheten til å øke din kompetanse og muligens forbedre dine jobbsjanser på samme tid. Masterprogrammer kan bli tilbudt online eller deltid, slik at studentene kan forfølge sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Master programmer i Salt i Spania

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Escuela Universitaria ERAM
Salt, Spania

Lær fotografering for å bygge en historie, å reise innvendig, for å dele med andre reisende et autentisk eventyr: Fortell sensitive historier med lys.

Lær fotografering for å bygge en historie, å reise innvendig, for å dele med andre reisende et autentisk eventyr: Fortell sensitive historier med lys. -
Master
Deltid
9 måneder
Spansk, Catalan
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter