1695 Master Programmer i Spania for 2024

Master Programmer i Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi lever i en globalisert verden der selskaper i økende grad velger sentralisering i sine operasjoner. I dette miljøet, logistikk, drift, innkjøp, anskaffelser og distribusjon av sine produkter eller tjenester blitt en viktig pilar for differensiering og kundeservice. Videre er Barcelona konfigurert som en av de viktigste byene i Europa logistikk, både beliggenheten og anlegg og infrastruktur operatører, og derfor med antall selskaper i denne sektoren.

    • Madrid, Spania
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 2 more

    Fulltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master på heltid, akkreditert av Conférence des Grandes Écoles i Frankrike. Undervist i Madrid og London ESCP Business School Campus, vil MSc in Real Estate gi deg nødvendige ferdigheter og nettverk for å lykkes i denne fascinerende og konkurransedyktige sektoren, i en internasjonal forretningssammenheng. Undervist av verdenskjente fakultetet og gjesteekspertutøvere, vil deltakerne motta en banebrytende utdanning som kombinerer teori med praktisk anvendelighet for å bli ledere i bransjen.

    • Sabadell, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I et informasjonssamfunn preget av brukerens aktive deltakelse, blir grensesnittet et grunnleggende element i interaksjon mellom mennesker og gjenstander. Gjennom grensesnittet kan brukeropplevelser vise vei for et selskap og også for hele markedet: selskaper må ikke lenger bare selge sine produkter eller tjenester, men de må også skape minneverdige opplevelser for forbrukerne.

    • Valencia, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    The Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention er en grad etterspurt i næringslivet, et perfekt supplement og hjelp for studenter med universitetsgrader som ønsker å jobbe i bransjen.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Neuroscience Business School lar studentene få en ny visjon om virksomheten for bedre å forstå kundene sine og lage produkter og tjenester tilpasset det de virkelig trenger og verdsetter. Neuromarketing er en disiplin som bidrar til å forhindre de vanligste feilene og feilene i markedsføringsverdenen, som lar deg tilpasse virksomheten din til dagens situasjon, lage nye produkter tilpasset forbrukernes behov og utvikle optimale markedsføringsstrategier for å vokse vellykket.

    • Community of Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i forsikring og risikostyring er en mastergrad som undervises på nettet som lar deg oppnå din egen dobbeltgrad med internasjonal gyldighet. Det er et eksklusivt program fra EALDE Business School som lar deg innta lederstillinger i forskjellige områder av forsikringssektoren.

    • Online

    Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk, Fransk

    I en stadig mer globalisert og konkurransedyktig verden, hvor næringslivets nåtid og fremtid ligger i utenlandske markeder, gir Executive Master of International Business (EMIB) en løsning på den økende etterspørselen etter profesjonell kompetanse innen internasjonal handel og utenrikshandel.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Næringslivet krever erfarne fagfolk med avansert kunnskap innen ulike felt av effektiv ledelse, samtidig som de krever personlige ferdigheter som fleksibilitet, tilpasningsevne, refleksjon, besluttsomhet og kreativitet.De må mestre og bruke et bredt spekter av ledelsesteknikker, inkludert bevissthet om den mest oppdaterte teoretiske kunnskapen og aktuelle markedstrender i næringslivet.

    • Madrid, Spania

    Fulltid, Deltid

    4 måneder

    Blandet

    Engelsk, Spansk

    Få kontakt med de smarteste hodene i verden med den eneste Executive Master i Spania designet i samarbeid med MIT Sloan School of Management. Denne Executive Master forbereder deg til å identifisere muligheter og utvikle innovative og bærekraftige løsninger innen digital handel, kunstig intelligens og tingenes internett, for å lede utfordringene i det nåværende og fremtidige markedet.

    • Online

    Deltid

    9 måneder

    Fjernundervisning

    Master Sports Psychology online er et 9-måneders program som lar studentene spesialisere seg i design og planlegging av intervensjonsprogrammer innen dette psykologifeltet. Med en profesjonell tilnærming og et praktisk perspektiv i løpet av dette programmet vil du lære å bruke kunnskapen, ferdighetene og kompetansene du ervervet i sportspsykologiske miljøer. Du vil studere online under veiledning av et prestisjefylt fakultet som vil gi deg denne virkelige tilnærmingen til profesjonell praksis.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spania

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette 2-årige programmet er levert av eksperter fra den internasjonale sportsbransjen og tar studentene med på en unik reise over tre forskjellige forretningsmiljøer over hele verden - Europa, Asia og Nord-Amerika.

    • Villanueva de la Cañada, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Mastergraden i sportsfysioterapi ved UAX Rafa Nadal School of Sport er et offisielt universitetsprogram rettet mot fysioterapeuter som ønsker å gå inn i eller spesialisere seg i en verden av høyytelses og teknologisk sport. Det anerkjente UAX akademiske teamet, fagfolkene som har ledet Rafa Nadal til å være en av de beste idrettsutøverne i historien, og Quirónsalud-teamet har kommet sammen for å tilby deg et unikt og forskjellig program du kan spesialisere deg med.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Design, bygg og administrer skalerbare digitale produkter. Master in Digital Product Management er den mest avanserte masteren for neste generasjon digitale produktledere. Med gjennomføringen av Master in Digital Product Management, vil du få teknologiske og forretningsmessige ferdigheter som de fleste av de digitale selskapene og startups trenger for å utvikle og administrere kreative teknologiløsninger.

    • Online Spain

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master i luksusmerke- og forretningsledelse gir studentene et strategisk syn på mulighetene som er tilgjengelige i bransjen, ved å gi avanserte ferdigheter i hovedfunksjonene til et luksusselskap: kommunikasjon og markedsføring, merkevarebygging, detaljhandel, finans og regnskap.

    • San Sebastián, Spania

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk, Engelsk

    Masteren er unikt designet for personer med opplæring i andre disipliner enn ledelse, for å sette dem i stand til å få mest mulig ut av programmet. Innholdstilnærmingene og metodikkene er designet for å gi profilen av ferdigheter og evner som næringslivet ser etter, spesielt når det kombineres med erfaring og ferdigheter på andre områder. Dette programmet er rangert blant verdens beste programmer i henhold til QS World University Rankings.